Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma kinéztem egy 307es Peugeot-...

Ma kinéztem egy 307es Peugeot-t, ezek mennyire jó kocsik?

Figyelt kérdés

2005-ös. 1.4 16V. Ismerem is távolabbról, a tulajt.

első gazdás.

2013. jan. 8. 00:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Oké, a toyota ennyi pénzért max egy yaris lehet... Az opel meg egy öregebb astra. Az fapadosabb.

Ez kategóriája, és kora legöblösebb autója, és elég designes :)

Szóval ültem most sok minden másban, de ez tetszik legjobban.

Árban jobb, a családban van 206 és 306-os modell, azok már 200, és 280ezer futott km után vannak.

Az a baj, hogy ha mást nézek, így 1milla körül az min 2-3 évvel öregebb, és igen talán astra, de az mint írtam fapados, illetve ki tudja mennyi km-t futottak.

Ennek ismerem a gazdáját, gyakorlatilag az elmúlt 8 évben napi szinten láttam az autót. (Egy utcában vagyunk)

Ajánlott még az egyik kollegám egy 2001-es passatot, de az nekem nagy, meg elég viseltes a csomagtere.. első ülése..és kombi.

Nem akarom elkapkodni, nem szerettem bele csak szimpatikus az autó.

Majd meglátom.

2013. jan. 8. 19:26
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

Hát én még mindig ott tartok hogy akkor inkább egy ilyet: [link]

Kettő meg, hogy mlst jólvan, hogy full extrás kocsit akar venni az ember, de mit ér a full extra,ha nem indul be a kocsi. Meg most ott van az is, hogy ebből látszik, hogy milyen olcsó autóról van szó.

De mind egy, akár lehet hogy egy csoda franciát fogtál ki, amire nem paszolnak a francia beütések :-D

2013. jan. 8. 21:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Inkább ne ajánlgasd neki a Saab-ot... Mit gondolsz mennyit zabál egy 2 literes benzinmotor, főleg automával? És teljesítményileg is meg van áldva szépen. Nem bírná tankolni. Akkor már dízelt, ha Saab...
2013. jan. 9. 02:40
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem ajánlottam csak én ezt venném.

Ès tényleg igazatok van, hogy most jöhetek itt a saabommal főleg a kettőliteressel, amikor ő 1.4 es autót keres.:-D

2013. jan. 9. 13:00
 15/26 A kérdező kommentje:

Tetszik a Saab is! Tudnám is tankolni, de az automatától félek.

Nézek manuállal 1-2 gépet. :)

2013. jan. 9. 17:47
 16/26 anonim válasza:
Soha nem vennék (még egy) Peugeot 307-est. Sőt! Semmilyen Peugeot-ot nem vennék!!! Mert amikor beviszem a szervizbe, hogy hibás, azt mondják, hogy jó. Náluk soha semmilyen hiba nem hiba.
2013. jan. 14. 23:15
 17/26 anonim ***** válasza:
A sabbos gyerek vagyok és még annyit, hogy a franciák nagyon vékony lemezből készítik a kocsit ez egyfelől előnyös (kicsi tömeg), de egy balesetnél eléggé hátrányos föleg ha egy olyan ról van szó amit manapság igen gyakran látni, hogy egy külföldi szemből-oldalról-mindenhonnan rámászik 200-zal egy hazaira és ott a baj mondjuk ott már édesminegy hogy milyen kocsid van kivéve ha nem egy hatalmas volvo/vagy egy ugyanolyan BMW/Audi/ésatöbbi
2013. jan. 15. 23:01
 18/26 lumia800i válasza:
Nekem van egy peugeot 307 2.0 hdi-m. 269000km van benne.1.tulaj vagyok és eddig semmit nem kellet cserélni szinte. Csak egy indexkart, mert letörött... Ennyk. Ajánlani tudom csak. Jól megy, kényelmes, szép, jó hifi van benne gyárilag...okos kis kocsi. Üdv.
2013. jan. 25. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszi, megvettem!

Belerakattam egy gázszettet, volt otthon, így csak a szerelés-tervezés meg a vizsga pénzes.

Most 9 litert eszik csak városi használatban. Igaz reggelente indulás előtt 4-5 percig járatom, így langyos mikor indulok vele, és rögtön vált is gázra.

Sztem is megérte, ár-érték arányban jó választás volt, így hogy ismerem a kocsit.

2013. jan. 25. 21:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: Ne melegítsd reggel álló helyzetben mert nagyon koptatja a motort... Egyből indulj el alacsony fordulaton.

Ha elolvasod az autó használati utasítását, abban is ez lesz leírva.

2013. jan. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!