Ma kinéztem egy 307es Peugeot-t, ezek mennyire jó kocsik?
2005-ös. 1.4 16V. Ismerem is távolabbról, a tulajt.
első gazdás.
Oké, a toyota ennyi pénzért max egy yaris lehet... Az opel meg egy öregebb astra. Az fapadosabb.
Ez kategóriája, és kora legöblösebb autója, és elég designes :)
Szóval ültem most sok minden másban, de ez tetszik legjobban.
Árban jobb, a családban van 206 és 306-os modell, azok már 200, és 280ezer futott km után vannak.
Az a baj, hogy ha mást nézek, így 1milla körül az min 2-3 évvel öregebb, és igen talán astra, de az mint írtam fapados, illetve ki tudja mennyi km-t futottak.
Ennek ismerem a gazdáját, gyakorlatilag az elmúlt 8 évben napi szinten láttam az autót. (Egy utcában vagyunk)
Ajánlott még az egyik kollegám egy 2001-es passatot, de az nekem nagy, meg elég viseltes a csomagtere.. első ülése..és kombi.
Nem akarom elkapkodni, nem szerettem bele csak szimpatikus az autó.
Majd meglátom.
Hát én még mindig ott tartok hogy akkor inkább egy ilyet: [link]
Kettő meg, hogy mlst jólvan, hogy full extrás kocsit akar venni az ember, de mit ér a full extra,ha nem indul be a kocsi. Meg most ott van az is, hogy ebből látszik, hogy milyen olcsó autóról van szó.
De mind egy, akár lehet hogy egy csoda franciát fogtál ki, amire nem paszolnak a francia beütések :-D
Nem ajánlottam csak én ezt venném.
Ès tényleg igazatok van, hogy most jöhetek itt a saabommal főleg a kettőliteressel, amikor ő 1.4 es autót keres.:-D
Tetszik a Saab is! Tudnám is tankolni, de az automatától félek.
Nézek manuállal 1-2 gépet. :)
Köszi, megvettem!
Belerakattam egy gázszettet, volt otthon, így csak a szerelés-tervezés meg a vizsga pénzes.
Most 9 litert eszik csak városi használatban. Igaz reggelente indulás előtt 4-5 percig járatom, így langyos mikor indulok vele, és rögtön vált is gázra.
Sztem is megérte, ár-érték arányban jó választás volt, így hogy ismerem a kocsit.
Egy jó tanács: Ne melegítsd reggel álló helyzetben mert nagyon koptatja a motort... Egyből indulj el alacsony fordulaton.
Ha elolvasod az autó használati utasítását, abban is ez lesz leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!