Ma kinéztem egy 307es Peugeot-t, ezek mennyire jó kocsik?
2005-ös. 1.4 16V. Ismerem is távolabbról, a tulajt.
első gazdás.
Szerintem a francia autók a megbízhatóságból inkább 10/-10000000000.
Eggyik ismerősömnek kb felrobbant benne a motor, meg a váltó esik szét.
Nem is értem az olyan embereket akik még nem tudják, hogy a francia autókban nem lehet bizni es folosleges penz pocsekolas:-D
Megnéztem az alkatrész árakat, egyáltalán nem kiugró.
Bontókban minden van hozzájuk, és utángyártott alkatrészek is u.úgy vannak mint bármi máshoz.
Ami tetszik bennük, hogy sokkal magasabb felszereltség mellett olcsóbbak mint pl egy ford. Pedig a szerelő ismerős szerint az sem jobb.
Még beszélek egy volt peugeot-os szerelővel, aztán meglátom. Ő most Bosch-szervizes így van másra is rálátása.
Sikerült abba a hibába esned, hogy egy francia autót és egy fordot hasonlítottál össze, amiket így emlegetnek, hogy milyen szarcsi:-D
Meg jól van, hogy marha olcsó az alkatrész bele, de ha majd hetente kell cserélni nem ez lesz a véleményed :-D
Viszont, ha egy Peugeotot meg egy Toyotát, vagy egy Opelt hasonlítassz össze, ott már jelentős a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!