Én robogót, mert amilyen kocsit kapsz arra költhetsz egy csomót általában és a fenntartása is sokkal költségesebb. 28/F
2009. aug. 27. 19:29
2/15 anonim válasza:
200-ból nem kapsz kocsit, csak roncsot, ergo motor...
2009. aug. 27. 19:32
3/15 anonim válasza:
Majd szólj már nekem, ha 200 000 forintból olyan autót találsz, ami beindul, és van rajta műszaki.
Köszi!
2009. aug. 27. 19:56
4/15 anonim válasza:
Robogót. Robogót ennyiért egész normálisat kapsz, autót csak roncsot. Robogó kevesebbet fogyaszt, könnyebb vele parkolni, nincsenek dugók. De ha nem csak városi közlekedésre akarod használni akkor a robogó kicsit kényelmetlen.
Csak kicsit körül kell nézni, nem beszélni a levegőbe.
2009. aug. 27. 20:33
6/15 anonim válasza:
Szerencsével és hozzáértéssel megpróbálkoznék kocsival. Ha van hozzáértő ismerős vagy aki korrekt áron hozzáértő és tüzetesen átnézi mit veszel rád szán egy napot. Vagy valahogy még kicsit több pénzhez lehetne jutni, elvileg 300-ért van kínálat, de nagyon meg kell nézni. És készülni kell váratlan költségekre még 800 ezres vásárlásnál is, még lehet hogy jobban!
2009. aug. 27. 20:35
7/15 anonim válasza:
Én autot vennék.És nem csak roncsot lehet ennyiért venni.Én 120-ért vettem autot és egész életében garázsban állt.Lassan fél éve van nállam az auto és eddig csak tankolni kellet.Utána kell járni és lehet szép autot venni.
2009. aug. 27. 21:39
8/15 anonim válasza:
ja 200 ból már lehet azért venni egy autót műszakival.Én 180 ért vettem egy 2 es golfot.Még tankoláson kívül semmit se költöttem rá.Robogót meg nem érdemes venni mert nem sokára itt az ősz majd a tél és lefagysz róla a kocsiban meg van fűtés ráadásul a robogó sokkal veszélyesebb mert az autósok nem nagyon veszik figyelembe a motorosokat /sajnos/.
200 alatt lehet venni Marutit ami nagyon keveset fogyaszt és nem egy igényes autó.Nekem a golf előtt az volt .
2009. aug. 28. 00:10
9/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, motort szeretnék venni csak felmerült bennem az hogy mi lenne ha autóra gyűjtenék.
Golf és maruti tuti nem kellene, túl öreg kocsik, inkább ne is legyen autóm.
Autónál 60ezer ft körül van az átírás köbcentitől függően és ez sok mert akkor csak 140ezerért tudnák venni, inkább veszek 8 éves robogót mint egy 20éves autót.
2009. aug. 28. 04:36
10/15 anonim válasza:
Ki lehet bírni motoron is jópár évet télen-nyáron én is lehúztam 7-et, ebből az elsőt egy babettán, fasza volt, tényleg. De 250-ből már végképp kapsz használható kocsit, mást nem Swift ami nincs szétrohadva. Alul rohad csak szólok, én inkább spórolnék még egy kicsit egy autóra. Különben enyiért első tulajos keveset futott Ladákat kapsz garázsból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!