Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm?...

Milyen legyen az első autóm? 17 évesen lerakom a jogsit, utána fél évig anyám kocsiját használom és utána szeretnék egy sajátot. Már elzárt területen most is vezetek, szóval egy kicsit izmosabb kocsit ajánhattok.

Figyelt kérdés

Használtauó kellene kb 500 000Ft legyen a max értéke.Nem szeretem a nem német autókat, de olyat is ajánhattok mert az olcsóbb:)

Csak hogy milyenre gondoltam: VW Corrado, Audi Coupe,S2 és a többi. 120lóerőnél azért izmosabb legyen, de ne legyen agyontuningolva.

2009. aug. 27. 16:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszóval F Astra 1.4, nem csalunk az Si-vel, csak az alap 60lovas, vagy egy 1.3-as swift.

Amúgy bármilyen autóban jól lehet érezni magad egy idő után rá fogsz jönni. Amikor nővel megyek kocsival, akkor mindig direkt lassan megyek, nem egy villantós autóm van, de éjszaka nagyon hangulatos lassan menni a városban halk zenével és közben beszélgetve. Próbáld ki, nagyon hangulatos és jó:)

amúgy egy 1.4-es F astrám van, igaz 82lovas Si motorral ami némileg jobban megy mint a 60lovas(ki gondolnáXD.

Tanuld meg, nem azzal kell keménykedni, hogy milyen autód van, érj el valamit az életben és nem is kell keménykedned, magától megdják az emberek a tiszteletet. amúgy meg a csajok nagyrésze ha fiatal fiút lát öreg erős kocsiban, akkor rögtön a péniszhosszabítót látja a kocsiban, szal még csajozási téren is hátráltatni fog a kocsi, ha komolyabb nőt akarsz felszedni.

2009. aug. 28. 08:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Húú előző te nagy kéjrájder, izgalmas az esti autózás hát, pláne ha az illető csaj a slicced fölé hajol egy kicsit matatni! :D Különben azt vettem észre az Astrával mikor először mentem vele próbakörre hogy feltűnően kényelmes, de tényleg az első ülések mint egy kanapé, és a felfüggesztés is ezekre az utakra van hangolva, szóval el tudnám viselni. Csak egyszerűen nem volt a kitűzött árkategóriában olyan amit meg mertem volna venni, mindegyik lepukkant dög. Ezért lett belőle Golf.
2009. aug. 28. 08:53
 13/20 anonim ***** válasza:
calibrás, az a fogyi azért van mert az Opel motorokból alacsony fordulat mellett ki lehet hozni ilyen fogyasztást, de próbálnád meg egy akármilyen VW-nel, és gyakorlatilag próbaképp mentem egy órát úgy hogy lendületből közlekedtem a forgalomban a gázt jóformán alig nyomtam de nem megy 7 alá, igaz ha gyúrom fölé se nagyon...
2009. aug. 28. 08:57
 14/20 A kérdező kommentje:

Először is nem kell sértegetni, azért mert megkérdezek valamit. Nem ismersz, csak aza a véleményed hogy egy kis fasz, aki izmos autót akar és aki nem tud semmit te meg már profi vagy! Az ilyenek okozzák a baleseteket.

Mellesleg én nem ilyen agyonhangszórozozz "menő" kocsit akarok, hanem megbízhatót és jót. Nem a feltűnes a lényeg.

Ja és nem tapasztalat nélkül, mert az első kocsi előtt(jogsi után) egy év gyakorlást szeretnék anyám 1.3 Ford fiesta-jával.

2009. aug. 28. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:

S2 500 000-ig?

Hol?

2009. szept. 12. 09:43
 16/20 anonim ***** válasza:

BMW E30 316 '85-'90

6,5-7-ből kijövök ha nem tolom neki csak megyek A-ból B-be.

Kényelmes, 102 lóerős (nem írtam el, nem 120 hanem 102 :D) és szerintem jól is néz ki

és Soha nem hagyott cserben

2010. jan. 3. 15:04
 17/20 anonim válasza:
nemtom nézd meg a BMW 316i compactot a régebbiekből: '95-96. 105 lóerő neked bőven jó, minek 120 fölött??? ami kell az van benne ABS légzsák stb. és egész jól is néz ki nomeg a keretbe is belefér 500 körül vannak, kicsit felette mint alatta de megéri. a biztosits év 120 körül van min de csak benzines van.
2010. máj. 29. 21:20
 18/20 anonim válasza:
ill még megnézheted a lancereket persze nem a legújabbakat
2010. máj. 29. 21:30
 19/20 anonim válasza:
Én mint friss jogsis örülök hogy anyum kocsiját megkaphatom ami egy Fiat Punto 60 LE-vel tökéletes nekem, így is félek még nem hogy még izmosabb autón gondolkodjak meg hogy saját... csak akkor kocsikázok ha van pénzem benzinre..
2011. jan. 24. 21:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Wáááá XD Audi meg 120 paci :D 17 évesen :D Egy friss jogsis 17 éves Audiban elég röhej :D Inkább egy franyek Swift vagy egy Trabant 1.1 :) arra még fussa is zsebből :D
2012. dec. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!