Milyen legyen az első autóm? 17 évesen lerakom a jogsit, utána fél évig anyám kocsiját használom és utána szeretnék egy sajátot. Már elzárt területen most is vezetek, szóval egy kicsit izmosabb kocsit ajánhattok.
Használtauó kellene kb 500 000Ft legyen a max értéke.Nem szeretem a nem német autókat, de olyat is ajánhattok mert az olcsóbb:)
Csak hogy milyenre gondoltam: VW Corrado, Audi Coupe,S2 és a többi. 120lóerőnél azért izmosabb legyen, de ne legyen agyontuningolva.
Egyszóval F Astra 1.4, nem csalunk az Si-vel, csak az alap 60lovas, vagy egy 1.3-as swift.
Amúgy bármilyen autóban jól lehet érezni magad egy idő után rá fogsz jönni. Amikor nővel megyek kocsival, akkor mindig direkt lassan megyek, nem egy villantós autóm van, de éjszaka nagyon hangulatos lassan menni a városban halk zenével és közben beszélgetve. Próbáld ki, nagyon hangulatos és jó:)
amúgy egy 1.4-es F astrám van, igaz 82lovas Si motorral ami némileg jobban megy mint a 60lovas(ki gondolnáXD.
Tanuld meg, nem azzal kell keménykedni, hogy milyen autód van, érj el valamit az életben és nem is kell keménykedned, magától megdják az emberek a tiszteletet. amúgy meg a csajok nagyrésze ha fiatal fiút lát öreg erős kocsiban, akkor rögtön a péniszhosszabítót látja a kocsiban, szal még csajozási téren is hátráltatni fog a kocsi, ha komolyabb nőt akarsz felszedni.
Először is nem kell sértegetni, azért mert megkérdezek valamit. Nem ismersz, csak aza a véleményed hogy egy kis fasz, aki izmos autót akar és aki nem tud semmit te meg már profi vagy! Az ilyenek okozzák a baleseteket.
Mellesleg én nem ilyen agyonhangszórozozz "menő" kocsit akarok, hanem megbízhatót és jót. Nem a feltűnes a lényeg.
Ja és nem tapasztalat nélkül, mert az első kocsi előtt(jogsi után) egy év gyakorlást szeretnék anyám 1.3 Ford fiesta-jával.
BMW E30 316 '85-'90
6,5-7-ből kijövök ha nem tolom neki csak megyek A-ból B-be.
Kényelmes, 102 lóerős (nem írtam el, nem 120 hanem 102 :D) és szerintem jól is néz ki
és Soha nem hagyott cserben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!