Milyen büntetésre számíthatok, ha rendőr megfog 150-es ETZ-vel, de csak A1-es jogsim van?
tegyél rá olyan hengert amire nincs ráírva a ccm!
Amúgy nem nagyon szokták nézegetni.
Mégvalamit csinálhatsz ha nemakarod hogy lássák a 150ccm-et.vagy lefested vagy felcsiszolod vagy valami díszítő idomot raksz oda.Amúgy megdorgálhtnak érte de csak akkor ha nagyon szemetek.
De a forgalmiban nincs feltüntetve, hogy hány ccm?
Még nincs ETZ-m, csak azt mondják, hogy az a 25 ccm többet számít, mint bárki gondolná, ezért gondoltam, hogy akkor 150-eset vennék, mert a 11 Kw-ba az is belefér.
Valamennyit számít,de nem annyit mint ha egy 250 ETZ lenne.Én ültem illetve ülök mind a kettőn,ég és föld a különbség,ha csak egy 150es hengert raksz rá attól nem fog megvadulni a gép.Amúgy is gyári állapotú kis ETZ megy 100-105-öt végre ami azt kell hogy mondjam hogy bőven elég,mert 100 fölött nem biztonságos.Én 250 ETZ-vel is néha félek mikor odébb rak a pályán a szél ha nincsen telitankom,ugyanez a kis ETZ-vel már buktam volna szerintem.
Ha kis ETZ-ben gondolkodsz akkor ajánlom hogy tunningemnentes gyári állapotút vegyél mert azzal nem ragadsz meg az út szélén.És ha majd veszel hozzá valami alkatrészt csak gyári bontott alkatrészekben szabad gondolkozni.
Üdv!
Azt szerintem bírja ,de az azért kérdezz körbe [link] itt jó arcok vannak!
Ha lesz mz-zéd akkor túrákon ott a helyed!
Üdv!
100km az könnyen elmegy még mellék utakon is.
Én hétvégenként 200km-ter körül utazok vagy utazunk el egy nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!