Tegyük fel 18 évesen vezetem az 50-es robogóm. Megállit a rendőr. A jogsi kivételével minden papir megvan. Milyen büntetésre számithatok? Amúgy a jogsit nem csak otthon felejtettem hanem nincs egyáltalán.
Büntetés 300ezer Ft.
Legyen nálad 20kiló a személyid mellett, azzal elenged.
00:05-nek
Már azzal se fogják elengedni. Ugyanis vannak mostanság ilyen ellenőrök akik szándékosan követnek el kisebb szabálysértéseket hogy megállítsa őket a rendőr, és megpróbálja őket megkenni. Ha a rendőr elfogadja a pénzt akkor repül a testülettől.
300 ra nem büntetik hülye vagy már..
Engem 2 x kaptak el jogsi nélkül jópár éve és mint visszaeső. Elsőre 70e re És másodjára 110e re büntettek. Ja és nem segédmotorral hanem kocsival kaptak el voltam.. :P
Egy haverom a dűlőn motorozott őt 20 ra büntették.
Amúgy az a poén hogy mielőtt aszt hinnétek felelőtlen akinek nincs jogsija akkor tévedtek. 3x óvatosabb az illető hogy ne bukjon le. Van egy ismerősöm ő 12 évig vezetett jogsi nélkül XD
De ő is lebukott.. Azóta válozott a helyzet bejelentem van a díszes társulatnak jogsija :) Pánikra már semmi ok!
Ja a 12 évig jogsi nélküli srác 10 éve autókereskedő :)
Én kamionos :) a motoros nos ö nem tudom mi de versenyző overálban jár szóval ha ilyet láttok valahol meneküljön ki merre lát. XD Ez komoly,,
Amúgy jogsi nélküli vezetéssel előbb utóbb mindenkit elkapnak. Én sajnálom azt a sok lóvét amit büntetésre kifizettem mert letudtam volna tenni hamarabb a jogsit belőle.
engem konkrétan a barátom tanított meg vezetni, oktatásra csak formaságból járok, valamint hogy legalizáljam az eddigi életformámat :D
neki már 5 éve van jogsija, sokat vezet, de egyszer sem állították meg semmiért. mondhatni jelentéktelen autóval járunk, nem az ilyen verdákra vannak ráállva a sünök. pár hét múlva meglesz a jogsim, aztán nyomhatom neki para nélkül.
egyébként igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondta, h jogsi nélkül jobban figyel az ember.
külföldön én is robogóztam anno jogsi nélkül, akkor sem volt gáz.
ja, és zárszóként: láttatok már cigány tanulóvezetőt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!