-Kezdő jogosítvánnyal lenne vezetve, nagyon nagyon tetszenek ezek az autók mr vezettem ilyet és nekem a vezethetősége is bejön, szóval kérek mindenkit hogy csak ezzel az egy autóval foglalkozzunk.
-Mi a jó, és mi a rossz tulajdonsága?
-Átlagfogyasztása mennyi? (Városban)
-Alkatrészellátása, és alkatrészárak milyenek?
-ÉS A LEGFONTOSABB KÉRDÉS: MENNYIBE KERÜL FENNTARTANI 1 HÓNAPBAN? (üzemanyagot ne számoljátok bele)
2013. jan. 6. 20:28
1/7 anonim válasza:
Nem tudom megnézni az oldalt. Ha régi Swift Sedanról van szó, valószínűleg nem kell gyakran szervízbe járnod. Kivéve, ha lestrapát járgányról van szó.
2013. jan. 6. 20:38
2/7 anonim válasza:
Városba 5 max. 6 liter/100km. :D
-Rossz tulajdonság: lenézik, mert suzuki
-Jó tul: suzuki szóval "mindent" kibír és sok van szóval alkatrész is olcsó hozzá
-Fenntartás: szinte semmi mivel csak tankolni kell bele. :D
2013. jan. 6. 20:41
3/7 anonim válasza:
Ugyan ilyenünk volt csak sötétkék. Meg volt több mint 8 évig és ez az idő alatt csak tankolni, biztosítást kellett fizetni meg persze a kötelezőket: olajok, szűrők, szíjak, víz. Soha nem hagyott ott sehol és elég jól vitte az 1.3-as motor a kasznit is mert könnyű. Szerettük!
2013. jan. 6. 22:06
4/7 anonim válasza:
A rossz tulajdonságát balesetkor tudod meg, de az egyben az utolsó lesz, amiről tudomást szerzel.
2013. jan. 7. 00:24
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, és csak ugyanazt tudom mondani. Egyszerű, olcsó, jó. Ha városba kell, akkor tökéletes a flangálásra. Fogyasztása elenyésző, kb mint egy jó dízelmotor, 5-6 körül, max 7.
2013. jan. 7. 03:48
6/7 anonim válasza:
30-40-nel drágábban kapsz ugyanilyet klímásan. Akkor inkább már azt. A többit előttem leírták.
2013. jan. 7. 06:21
7/7 anonim válasza:
A biztositas.hu-n meg tudod nézni, mennyi lenne rá a köteleződ. Mivel kis pénzből fenntartható kocsi, ez vsz. elég nagy hányadát teszi majd ki a költségeknek. A teljesítményadó szerintem max. 1000 Ft/hónap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!