Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy ilyen autó mennyire jó...

Kovács Lacko kérdése:

Egy ilyen autó mennyire jó választás ha az allábiakat veszem figyelembe? A többi lent

Figyelt kérdés

Nah szóval itt az autó: [link]

-Kezdő jogosítvánnyal lenne vezetve, nagyon nagyon tetszenek ezek az autók mr vezettem ilyet és nekem a vezethetősége is bejön, szóval kérek mindenkit hogy csak ezzel az egy autóval foglalkozzunk.

-Mi a jó, és mi a rossz tulajdonsága?

-Átlagfogyasztása mennyi? (Városban)

-Alkatrészellátása, és alkatrészárak milyenek?

-ÉS A LEGFONTOSABB KÉRDÉS: MENNYIBE KERÜL FENNTARTANI 1 HÓNAPBAN? (üzemanyagot ne számoljátok bele)

2013. jan. 6. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnézni az oldalt. Ha régi Swift Sedanról van szó, valószínűleg nem kell gyakran szervízbe járnod. Kivéve, ha lestrapát járgányról van szó.
2013. jan. 6. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Városba 5 max. 6 liter/100km. :D

-Rossz tulajdonság: lenézik, mert suzuki

-Jó tul: suzuki szóval "mindent" kibír és sok van szóval alkatrész is olcsó hozzá

-Fenntartás: szinte semmi mivel csak tankolni kell bele. :D

2013. jan. 6. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyenünk volt csak sötétkék. Meg volt több mint 8 évig és ez az idő alatt csak tankolni, biztosítást kellett fizetni meg persze a kötelezőket: olajok, szűrők, szíjak, víz. Soha nem hagyott ott sehol és elég jól vitte az 1.3-as motor a kasznit is mert könnyű. Szerettük!
2013. jan. 6. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
A rossz tulajdonságát balesetkor tudod meg, de az egyben az utolsó lesz, amiről tudomást szerzel.
2013. jan. 7. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, és csak ugyanazt tudom mondani. Egyszerű, olcsó, jó. Ha városba kell, akkor tökéletes a flangálásra. Fogyasztása elenyésző, kb mint egy jó dízelmotor, 5-6 körül, max 7.
2013. jan. 7. 03:48
 6/7 anonim ***** válasza:
30-40-nel drágábban kapsz ugyanilyet klímásan. Akkor inkább már azt. A többit előttem leírták.
2013. jan. 7. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:

A biztositas.hu-n meg tudod nézni, mennyi lenne rá a köteleződ. Mivel kis pénzből fenntartható kocsi, ez vsz. elég nagy hányadát teszi majd ki a költségeknek. A teljesítményadó szerintem max. 1000 Ft/hónap.

1.0-st ne vegyél, az 1.3-as sokkal jobb.

2013. jan. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!