Skynet2042 kérdése:
Mely autónak a legjobb a tömeg-erő aránya?
Figyelt kérdés
nem gondolok egy darab autóra csak ki-ki szerint melyik a legjobb ezen a téren.(pl. renault alpine).tehát könnyű de erős legyen.2013. jan. 4. 20:24
2/16 anonim válasza:
Szerintem a rendszámos autók között az Ariel Atom 500 a legjobb ezen a téren. 1,1 kg/LE a tömeg-teljesítmény aránya, ennél aligha van jobb (hacsak nem a Radical SR8 valamelyik új változata).
6/16 anonim válasza:
"Ariel Atom 500 a legjobb ezen a téren. 1,1 kg/LE a tömeg-teljesítmény aránya"
Az durva lehet. Az erősebb prémium autóknak is csak 3-7kg/LE :)
7/16 Dogmatix91 válasza:
Az Agera R 1,19kg/LE és ketten is elférnek benne, nem kell bukósisak vagy valami menő pilótaszemüveg, hogy ne folyjon ki a szemed :) Az Atom számomra már inkább versenyautó amire rábiggyesztettek egy rendszámtáblát, de ettől függetlenül mérnöki remekmű :)
8/16 A kérdező kommentje:
bocs azt nem írtam oda, hogy megfizethető leggyen és nem kell olyannak lennie amit napjainkban gyártanak. (mint ahogy írtam pl. egy renault alpine a310)
2013. jan. 5. 08:42
10/16 anonim válasza:
Az épített autók. Haverom csinált egy szöcskét, kb 300-400 kiló az egész. Egy Audi V8-as benzin motor hajtja. Brutális egy dög. Hát még ha aluból, vagy szénszálas csövekből lenne a váz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!