Melyik a legjobb 125ccm-es motor?
Oszt' mégis milyen kategóriában, árban, meg mégis mi az hogy a "legjobb", vannak ajánlott és nem ajánlott gépek, felhasználási területtől és pénztárcától függően.
Ne haragudj, de a kérdésed egyszerűen értelmetlen ilyen formában.
Bocsánat elfelejtettem írni, hogy használtak közül, abból is max. 300eFt-ig. Szóba jöhet szupersport, túra egyaránt (de inkább csak sportokat láttam).
Te ne haragudj, hogy ilyen kevés ifót adtam meg, valóban én voltam a ludas.
2 üteműt szeretnék még ezen kívül, mert 4 üteműek lomhák.
Akkor gondolom A1-es jogsid van.
125-ös NSR-t ajánlom, az egyik legjobb ebben a kategóriában.
Pl.: [link]
Igen, A1-es jogsim van.
Én ezeket jegyeztem ki:
- Aprillia RS 125
- Aprillia AF-1
- Honda NSR 125R
- Suzuki RG125
- Yamaha TZR125
Azt amit linkeltél Hondát, annak keveslem a teljesítményét. Olcsóbban van ilyen is bár ki tudja milyen: [link]
A papírozás a lényeg,nem mindegy mi van a forgalmiban. Ugyanis ugye az A1 az a 125ccm-11kW-t takarja be, a 125-ös NSR meg tud 40lovat is, de b*szhatod ha csak 15-re elég a jogsid. Lehet abból is 40pacit csinálni amit linkeltem, illetve valószínűleg nem is annyi az. :)
Az 50-es papír meg elég szar ügy mikor elmész 90-el a járőrkocsi mellett, ha kifogsz egy olyan rendőrt aki komolyan gondolja elég rendesen szívni fogsz, nem éri meg játszani.
Az AF-1-et nem ajánlanám, a többin lehet gondolkozni, de ebben a kategóriában az NSR a nyerő. Nem azért mert Honda vagy NSR fan vagyok, hanem mert meggyőző a teljesítménye.
Értem. Akkor nem azt fogom nézni. :)
Az AF-1 -el mi a baj (nem kekeckedésből)?
125 ETZ! :)
ha 4t pedig jobb mert kevésbé pörög így kevésbé kopik ,nem hullik szét ,nem kell keverned a nyálat bele.
HONDA NS 125 F
YAMAHA TDR 125
Gilera cx is nagyon jó ha találasz jó állapotút.
Ilyen nem nagyon ismert/nem ismert márkáskat nem nagyon akarok venni, mert azokból lehet, hogy nincs alkatrész vagy drágák hozzá.
Ha a Hondából újabbat vennék? [link]
Ezekbe egyébként van power szelep?
mr.flash:
Én se vagyok túl magas, de nem szeretnék majomnak kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!