Melyik a legjobb 125ccm-es motor?
Nézz meg egyet, próbáld ki hogy jó-e a méret. Ha kényelmetlen akkor hagyd, nem lesz jobb később sem. :)
Nálam ezért bukott el a speedmotoros történet és maradtam endurós (supermotós), a 190centimmel+90kilómmal elég hülyén nézek ki az összesen.
Ezekben van powerszelep.
Ezek is jók de most méretben nincs elöttem a téma amit viszont egyik elöttem lévő írt az af1 az viszont tényleg "nagy" és hasalós tankja van,ezek talán kényelmesebbek mint a kis pköszörű hondák.Jó abból is vannak nagyobb méretűek csak nemtom melyik fajta az.
Hondával kapcsolatban van egy amolyan mondás:minden villanyoszlopra jut egy hondás. Ezt nem hiába írják,125ös kategóriába ezeket nem szabad nyírni mert széthullanak.
Amit talán 125be még tudok írni az aYamaha Rd,Suzuki rg
Én ezt ajánlanámez bőven 300 alatt van, igaz négy ütemű, de a fatromnak ilyen volt, és kényelmes, nem pattog, és nem is lassú, olyan 80-90 nem gond neki, a hegyre is felmegy rendesen. Plusz nem fogyaszt többet mint 3l/100km.
Ha ezeket pontozni kéne: kinézet, teljesítmény,élettartam, fenntartási költség, fogyasztás alapján mi lenne a sorrend?
Aprillia RS 125
Aprillia AF-1
Honda NSR 125R
Honda CBR 125
Suzuki RG 125
Yamaha TZR 125
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!