Hogy lehet csúfolni a Suzuki Swiftet?
Papírjaguár...
Aki nagyon dícséri őket annak meg ajánlok egy kát társalgást a tűzoltókkal...
Mikor meglátják hogy suzuki akkor a drótvágót veszik elő nem pedig a hidraulikusat:):)
Ezaz, hülyesuzukis...
Tudod, kinek mennyit ér a testi épsége, olyan autót vesz magának.
A szomszédunk a 3swiftet evett meg...Mi azóta is 1 autót használunk. Szerinted melyik éri meg jobban? 1x befektetni 5.5 milliót vagy 3x felvettni 10 éves hitelt egy alapból 3.5milliós magyar csodára... Várom értelemtől duzzadó válaszod.
tudod kedves hozzáértő előttem szóló kolléga.
Nekem is swiftem van, és az a gond, hogy ha nem tudsz vezetni akkor megdögölhetsz egy BMW-ben is.nekem olyan autó kellett, amit nem kell állandóan szervízelni, a csodás német opelom után ami mellesleg bontóban van. nos a suzukim motorjával, semmi baj azóta sem. és ha te azt nézed mennyire törik az autó, akkor bas*dmeg menny dodgemezni a bucsuba.nyomorék
2009-08-26 21:27!
Ha 210-zel borultál a BMW-del, akkor meg is érdemelted volna, hogy ott maradj. Ha ekkora barom vagy, akkor ennyit rólad. Jah és ha 60-nal sikerült ütköznöd, akkor ott a sofőrrel van a gond nem a kocsival. Tény, hogy a felsőbb kategóriás autók karosszériája erősebb, de a maga nemében a suzukival sincs gond. Nem kell össze-vissza száguldozni. Be kell tartani a szabályokat, és ésszel kell vezetni. Akkor nem lesz semmi baj.
Azt meg egyenesen gusztustalannak tartom, hogy az autópályán azért tolja le a a terepjárós a másik autóst, mert régi swift-je van. Szegény nőt kishíján neki lökte a szalagkorlátnak, ráadásul úgy, hogy a kisgyermeke ott ült a hölgynek a hátsó üllésen.
az ilyen embereket akik ilyeneket csinálnak, fel kéne kötni. Nem kell valakit azért életveszélybe sodorni, mert nincs annyi pénze, hogy felsőkategóriás autóval járjon. 20 éves vagyok, most szeretnék autót venni. Évek óta spórolok a nem nagy zsebpénzemből, hogy legyen egy autóm és ezáltal tudjak segíteni a családomnak. Örüljön neki akinek sok pénze van, és hagyja békén a többi embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!