Suzuki Ignisem inditása?
El tudod fordítani a kulcsot, csak az önindító nem teker?
Akkor hiába akarsz a vezetékektől akármit, úgy sem valószínű hogy sikerül. Inkább nézd át a biztosítékokat, utána pedig meg kellene mérni meddig jut el az áram, így ki lehetne szűrni mi hibás.
nem, nem csinál semmit. mintha a lakáskulcsommal probálnám inditani...
ilyen történetekhez pedig nagyon nem értek sajnos... javittatása pedig jelenleg meghaladná a pénztárcám méretét. ezért szeretném úgy inditani hogy ne kelljen szakemberhez fordulnom vele most :/
Szerintem ha nincs életbevágó vészhelyzet nem érdemes szétbarmolni a fél kormányoszlopot elsőre.
Amit én próbálnék: pár csepp WD40 vagy műszerolaj a kulcsra, finoman próbáld betolni a gyújtáskapcsolóba, közben mozgatni.
Esetleg megnézhetnéd azt, hogy a műanyagban középen van-e a gyújtáskapcsoló ahogy rendesen kell. Anyám WagonR-jében egyszer félrecsúszott a komplett mechanika és nem lehetett elfordítani. Kulccsal megfeszítettem kicsit, a helyére ugrott, azóta minden jó.
Utolsó: Igazi b@rom vagy! Mindegy.
Esetleg meg lehet kopva a kulcs. Ez igazából a régebbi swifteknél is problémákat tudott okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!