Mivel tudnám szebbé tenni autómat?
-Telibe polírozod.
-15";16" esztétikus alufelni, olyan ET-vel, hogy a sárvédőig kiérjen, vagy ha kell, akkor nyomtáv.
-Ha nem gyárilag, akkor színre fújni a tükröket, kilincseket, a lökösöket.
-Megoszlik a vélemény, de van aki leszedi a díszcsíkokat, bár ha rajta van az kicsit nyújtja meg laposítja az autót szerintem.
-Vasalódeszka, küszöbspoiler meg nagylökös kerülendő, nagyon nehezíti az öszképet, és magasabbnak tűik az autó, meg amúgy sem japán autó ez.
-Nem a legsötétebb fóli az ablakra, mert az kicsit ukrán stílus, de egy füstös jól néz ki, vagy ha még nem az akkor a gyárilag színezettet.
-Hátsó lámpából van gyárilag füstös jól mutat.
-Belülre a gyári Recaro üléseket, ami a GSI-ben meg a Caravan Sport-ban van. Borzalmas kagyló, gyári mivoltához képest, ha egy jót fogsz ki.
-Minimális ültetés, nem belepaszírozni az aszfaltba, meg amúgy sem a legjobban ültethető autó ez.
-Kipufogóból is inkább rendszert csináltass, de ha csak egy véget raksz, akkor se a legnagyobbat, és ne lógjon ki a lökhárító alól.
Szóval, ha tényleg egy szép autót akarsz, az biztos drágább lesz, mint a "nagylökös meg a nagyszárny azt kész" tunyingolás. És nem minden esetben passzol a látványhoz az élményautózás. És ezek bár apróságnak tűnnek, de sokba kerülnek. A homasitás kütyüapróságokat meg megnézheted JDCS-n, nem hiszem, hogy olyat akarsz.
Legyen, vagy legalább hasson, laposnak, szélesnek, letisztultnak, és ízlésesnek, mindent csak mértékkel.
Köszönöm a tanácsot.
A 2. válasz is hasznos. Sajnos nem vagyok egy matyóhímzés.
Csak annyit, hogy ezeket a fröccsöntött műanyag kilincseket is színre lehet fújni?
Az első válaszadóval teljesen egyetértek. Kicsit kiegészítve, emblémák, feliratok eltüntetése. Jel nélküli hűtőmaszk, esetleg morcosítás, vagy egy gyári GSI első lökhárító. A kilincseket simán le lehet fújni, meg a többi fekete részt is. Ha normális alapozót használnak, nem is fog leperegni.
Amúgy nekem is pont ilyen astrám van, és hasonló dolgokon esett át még ősszel.
Szerintem hülyeség ilyenekre költeni. Én az ilyeneken szoktam magamban nevetni, hogy az első szélvédőn ilyen, meg olyan matrica hogy tuning, kékfény, pioneer hangrendszer levonó, miközben a nagyapjától örökölt kazettás magnó van benne, és még egy normális felni sincs rajta.
Meg azon szoktem még nevetni, mikor valaki megvesz 10méter ragasztható (krómcsíkot) és nem csak az ablakok környékére, vagy a térdmagasságba ragasztja, hanem ha már kifizette a 10m-t, akkor körbe is tekeri vele a kocsit, az ajtóktól kezdve a lámpákon keresztül, a tükrökig:)
A kérdésedre válaszolva, ha szolid optikát akarsz rá, fújasd színre a kilincseket, a lökhárítókat, esetleg tegyél rá egy lightosabb body kit-et.
ja, meg lehet ez is érdekelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!