Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám eladni az autómat?

Hogyan tudnám eladni az autómat?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy van egy 2005-ben hitelre vásárolt Suzuki Swiftem, amit szeretnék most eladni pénzszűke miatt, ezt, hogyan tehetném meg? Gondolom hitelátvállalással lehetne, és, akkor kb mennyit kérhetnék még rá, ha az autó már 2szer volt törve, de ki lett javítva! És még nem is futott korához képest olyan sok kilómétert. kb 140.000

Szóval a lényeges kérdés annyi, hogy HOGYAN tudnám eladni? És kinél lenne érdemes ezt még megérdeklődni?(bank v. autókereskedő)..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 17. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem írtad mennyi van vissza még a hitelből.

Nézz használtautós oldalakat mennyiért mennek a tiedhez hasonló autók,plusz megkérdezed a hitelt adó banktól a hitelátvállalás költségeit., a hátralevő törlesztésből levonod a mostani értékét+költségeket és ha pozitív számot kapsz( ami nem túl valószínű) akkor annyit kérhetsz érte.

2012. nov. 17. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Hopp elnéztem:) szóval ha több az autó értéke a törlesztő+hitelátvállalás költségeinél akkor kérhetsz érte valami + pénzt.
2012. nov. 17. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Mennyi még a hitel?

2005-ös nullforintos szuzka, 2x törve 140.000 km-el... Simán el tudom képzelni, hogy több a hitel rajta mint a kocsi értéke.

2012. nov. 17. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem járd végig Budapesten az Üllői utat. Ott nagyon sok autókereskedés van. Viszont örülj, ha a hitelt átvállalják, nemhogy még valamennyit kapsz is érte. Úgy gondolom ez kizárt. Suzukiról van szó, 2-szer törve volt és 7 éves, de már 140 ezer km van benne. Első körben azért tedd fel hasznaltauto.hu-ra.
2012. nov. 17. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Na jah. Lehet még neked kell fizetned h átvegyél tőled az autót. Máskor ha autót veszel, semmiképp se suzukit vegyél, mert semmit sem ér. Inkább olyan autót nézz, ami értékálló!
2012. nov. 17. 18:17
 6/13 A kérdező kommentje:
még 3 évig van rajta hitel, szóval szerintetek absolute nem éri meg eladni?
2012. nov. 17. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hirdesd meg ingyen, aztán örülj ha valaki elviszi.
2012. nov. 17. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
De MENNYI hitel van rajta 3 évig?! Bökd már ki, e nélkül honnan szopjuk ki az értékét?!
2012. nov. 17. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:

A kocsi reális értéke - tekintve, hogy örülj, ha valami marhának el tudod sózni aki nem veszi észre, hogy 2x törött volt - 700-800e forint.

Tehát ha havonta több, mint 19,500 ft hitelt fizetsz rá akkor örülj, ha valaki egyáltalán átvállalja a hitelt és ingyen táveszi tőled a kocsit.

2012. nov. 17. 18:45
 10/13 A kérdező kommentje:
pontositok még kb 2,5 évig havi 20.000 azaz 600.000 forint
2012. nov. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!