Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2014-es Bamako Spirit vagy...

2014-es Bamako Spirit vagy Túra kategóriában be tudnék valakikhez társulni, betársulna valaki hozzám?

Figyelt kérdés
Csapatot/csapattársat keresnék a 2014-es Bamakora, aki segítene szponzor keresésben és az autó felkészítésében. Magamtól a Spirit kategóriában szeretnék indulni 2 ütemű Wartburggal, ehhez keresnék társat, de ha van olyan csapat, akikkel indulhatnék, a Túra kategóriába is beneveznék. Kérem, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik tényleg komolyan gondolják, mert én se viccelek.

2013. jan. 4. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
2 ütemű wartburggal akarsz a sivatagba menni? Sztem neked orvos kell, nem szponzor. Bár a kérdés tuti kamu.
2013. jan. 4. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

1# Mért lenne kamu??? Vannak még hasonló remekművek a bamakón.... Így buli :) temérdek alkatrész a csomagtartóba, egy 10es villáskulcs meg egy kalapács :) meg térkép, iránytű ,GPS.

Én bevállalnám, de jövőre a Kéktúrát tervezem egyhuzamban....

Sok sikert!!!

2013. jan. 4. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Éppen az ilyen válaszoktól szeretném, ha megkímélnétek, mint az 1.

Pontosan, Spirit kategóriában minél ócskább és minél különcebb autókkal kell indulni, nem egy trabi, wartburg és kispolák megjárta már, az egy könnyített útvonal direkt ezeknek a gépeknek.

A wartburg pedig pont azért jó, mert alvázas, ameddig az egyben van, meg viszi a motor, addig nem nagyon van megoldhatatlan probléma, 8000km-t simán kibír. Ehhez jön még, hogy eddig három volt a családom birtokában, ebből egyet a nulláról építettem fel, ezért nagyon jól ismerem, plusz van hozzá rengeteg alkatrészem, 50-70 ezerért pedig már lehet találni érvényes műszakival elfogadhatót.

2013. jan. 5. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem túl korai az időpont? Mert az idei felkészítő futamokon is gondolom részt akarnál venni, ahhoz viszont már kellene egy kész kocsi. Persze simán lehet, hogy tévedek.

Amúgy milyen költségkerettel tervezel menni? Én is szeretnék indulni valamikor, nekem csak annyi van, hogy a 201x-ben kell valamikor mennem.

Érdekelnének részletek, hogy hogyan tervezted.

További szép napot! :)

2013. jan. 5. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
500.000Ft-tól akár 2.000.000Ft ba is kerülhet egy futam,oltások vízumok kocsi üzemanyag esetleg szerelő kaja simán belemegy 1 milkába is,persze ha eladod a kocsit valamennyit vissza tudsz szerelni de ott mindig lemegy az ára,valaki otthagyja ingyen nekik :)
2013. szept. 10. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!