1m-ig milyen autót vennétek városba?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy elől kényelmesen el lehessen férni, szal nem Polo meg swift méret. Lehetőleg minél több extrával, jó minőségérzettel. Fogyasztás 10l körül max.2013. jan. 4. 01:05
1/10 anonim válasza:
pl a polo-ban igazán kényemesen el lehet férni és olcsón fentartható de mégis megbízható jármű. ha pedig kombi akkor végképp tökéletes. használtan annyiért hozzájutsz. swiftet nem ismerem. polom van.
2/10 anonim válasza:
Régebbi audi a3
Vagy amit ajánlok még IV-es golf vagy a III-as is attolfügg mennyire újat szeretnél
Esetleg még alfa romeo 147 vagy a suzukik közül még az ignis
3/10 Sn0wf0x válasza:
Volkswagen Passat B5, Peugeot 406, Mitsubishi Carisma
4/10 anonim válasza:
Corolla. Ha körültekintően választasz, sosem kell rá költened. totalcar-on a népítélet rovatban mindent megtalálsz.
5/10 Sn0wf0x válasza:
Meg úgy az összes japán! Komolyan mondom, Mazda 323, Toyota Corolla, Avensis, Mitsubishi Carisma, Galant bármelyik
6/10 anonim válasza:
Vegyél 600-ért, írasd át, mondjuk 60e és a maradékból rakasd rendbe. 1 misiért még nem kapsz költségmentes autót, szerintem. Persze ki is lehet fogni, de az ritka.
7/10 anonim válasza:
Focus? 1.8-as benzines 116lovas városba kb 10et eszik
ilyesmire gondoltam csak az a baj, hogy 3 ajtós. De azt mondta szerelő ismerősöm ezek még viszonylag egyszerű kocsik nincsenek nagyon túl bonyolítva...
8/10 A kérdező kommentje:
Jó ötletek, egyáltalán nem baj a 2-3 ajtó sem, illetve a kis csomagtartó. A focus konzolja elég vad :D
2013. jan. 5. 22:13
9/10 anonim válasza:
Passat B5, szerencséd van B5.5. Most váltottam B5-re, nagyon kényelmes! Ha csak város, akkor akár az 1,6 benzin is elég, az nem esz ki a vagyonból. Megbízható kocsi, 1 millából szépet találsz már. És ha úgy van, hátul is kényelmes, nem csak elöl.
10/10 anonim válasza:
Én is a B5.5-es Passatot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!