Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi szakadhatott ki a motorházt...

Mi szakadhatott ki a motorháztetőnél?

Figyelt kérdés

Menetszél felvágta a motorháztetőmet, és kellett kis idő, míg padlófékkel megálltam, na és a pár sec alatt is teljesen visszahajtotta a motorháztetőt a menetszél. Úgy értem, kitépte a helyéről, sokkal jobban felnyitotta, mint azt eredetileg lehetett (kb 110 fokos szögben visszanyitotta, és rádőlt a szélvédőre).

Azóta meg ömlik be a hideg alul, ill. tuti valami nagy gond lehet, mert azóta belülről fagy be az ablak, tehát már többször is bent kellett jeget kaparnom, nem pedig kint.

Ez mekkora anyagi kár szerintetek, és mi szakadhatott ott ki? egyáltalán helyre hozható?

2013. jan. 3. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni , hogy miért jegesedik le belül az autó . Elméletileg csak a motorháztető tartója tudnak ki szakadni . De egy biztos baja van az autódnak . Mégpedig az , hogy nem jó a motorháztető rögzítője . Azt mindenféleképpen cseréld ki mert ha menet közben felcsapódik a motorháztető könnyen neki mehetsz valaminek .
2013. jan. 4. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen típusú autóról van szó????? A Suzukikra jellemző egyébként az első szériásokra.
2013. jan. 4. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet megsérült valahol,valószínűleg alul a tömítés /nem tudom ragsztott-e a szélvédőd/ milyen autó?
2013. jan. 4. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:

nem tudom, miért csapódott fel, elvileg nincs baja, azóta többször is ellenőriztem, és tökéletesen, erősen zár, fogja.

egyébként Renault. a jegesedésre meg én azt gondolom, hogy mivel megszűnt a szigetelés, így bejön az utastérbe minden ami kint van, azaz a párás, ködös levegő is, és az szépen belülről is ráfagy. ez nem lehet?

2013. jan. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!