Mi lehet a baja? Ha rá van tekerve a kiegyenlítő tartály sapkája, akkor nem sok idő múlva elkezdi fújni a vizet belőle.
Figyelt kérdés
Egy Renault 19,1.9dieselről van szó.a csövek nem dagadnak,nem emelkedik a vízfok hírtelen,sőt ha nem tekerjük rá teljesen a sapkát a kiegyenlítőre,akkor szépen üzemi hőfok alatt is ellehet járni vele?Kérem segítsetek,mi lehet vele?2013. jan. 3. 23:03
1/6 anonim válasza:
Két lehetőség van! Vagy tönkrement a kupakba épített biztonsági szelep, vagy hengerfejes!
2/6 anonim válasza:
Ez nem tiszta nekem..
Tehát,ha rá van tekerve a kiegyenlítőtartály sapkája,akkor felmegy 100 fok fölé a víz,egyébként pedig nem?
3/6 Sn0wf0x válasza:
Biztonsági szelep fennakad, vagy levegős a rendszer...
4/6 anonim válasza:
1 , 3 válaszadóval értek egyet ..
5/6 anonim válasza:
Szerintem hengerfejes nem lehet, mert akkor az elfolyó hűtőfolyadék miatt csökkenne a szint is a tartályban, emellett esetleg a kipufogóból is gőz jönne, súlyosabb esetben a motor is tönkre venne.
6/6 anonim válasza:
Szerintem hengerfejes nem lehet, mert akkor az elfolyó hűtőfolyadék miatt csökkenne a szint is a tartályban, emellett esetleg a kipufogóból is gőz jönne, súlyosabb esetben a motor is tönkre menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!