Kova 55 kérdése:
Kitakarítottam a 2000. évjáratú 2. 0 16W tdi-s opel Zafirámnak az EGR szelepét, mi a baj?
Figyelt kérdés
Nem ment, füstölt és a gyorsulással meg az alapjárattal is bajok voltak, volt benne rendesen korom, olaj.2,3 lyuk el is volt tömődve teljesen. Minden visszaraktam ahogy volt, a fater kicserélte a gázolajszűrőt . és nemindul, miért?
én tuti jól raktam vissza mindent,ő aztmondta,hogy ez szokott lenni ha kicseréli,alig indúl el.....már majdnem lemerült az akksi,levegős a rendszer???
2013. jan. 3. 15:34
11/11 anonim válasza:
Légteleníteni kell,nekünk is volt ilyen,egyébként mi úgy csináltuk és működött is,2 perc alatt meg volt,szóval: ahol vannak a gázolaj csövek tehát ahol mennek be a hengerbe,ott lelazítod mint a négyet,nem veszed le csak lelazítod,majd indítod a motort kb. 10 másodpercig amikor látod hogy folyik ott a gázolaj akkor visszacsavarozod mind a 4 gázolaj csövet majd beindítod esetleg indításnál egy kis gázt adsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!