Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kitakarítottam a 2000. évjárat...

Kova 55 kérdése:

Kitakarítottam a 2000. évjáratú 2. 0 16W tdi-s opel Zafirámnak az EGR szelepét, mi a baj?

Figyelt kérdés

Nem ment, füstölt és a gyorsulással meg az alapjárattal is bajok voltak, volt benne rendesen korom, olaj.2,3 lyuk el is volt tömődve teljesen. Minden visszaraktam ahogy volt, a fater kicserélte a gázolajszűrőt . és nemindul, miért?

én tuti jól raktam vissza mindent,ő aztmondta,hogy ez szokott lenni ha kicseréli,alig indúl el.....már majdnem lemerült az akksi,levegős a rendszer???

2013. jan. 3. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gázolajszürő vszinüleg még nem telt meg.
2013. jan. 3. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem légtelenedett ki ...
2013. jan. 3. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek ezen WP adagoló van a két csatlakozós ...
2013. jan. 3. 15:45
 4/11 A kérdező kommentje:
igen,de mennyi idő kell neki míg megtelik? már majdnem kemerült az akksi? vártam is vele már 2-3 órát
2013. jan. 3. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
fordítva lett berakva az üzemanyagszűrő
2013. jan. 3. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól h vársz vele nem fog megtelni. Hát vagy felöntitek, gázolajjal, vagy egy 2-3 percig inditgatni kell, esetleg ha elkapja akkor kis gázt adni neki.
2013. jan. 3. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:

A WP-t cumi kilégteleníteni ,és a rajtalévő elektronika igen sérülékeny . Ha nincs megfelelő hűtés tönkre is mehet . Maga az üzemanyag hűti..

A következővel próbálkozz ,(mivel nem fogja magából a levegőt kidolgozni )

Féktisztító spray a szívó torokhoz a legközelebbi csőcsatlakozást vedd le és óvatosan önindítózás mellett fújkálj be neki . De érzéssel épp hogy járjon..

És magához fog térni .

Csak sokat ne fújj be mert megfogja ..

Ne ijedj meg csörögni fog de nincs praktikusabb ötlet ..

2013. jan. 3. 16:19
 8/11 A kérdező kommentje:
fordítva nemlehet berakni,mert úgy nemlehet ráhúzni a csavart se,felöntéssel nem jó,szóval holnap megpróbálom a féktisztítós módszert,köszi a válaszokat
2013. jan. 3. 16:51
 9/11 A kérdező kommentje:
utánna járassal 5-10 percet leálítom és vissza a csövet?! szted amúgy ért valamit a takarítás,megfog látszani?egy éjjel ázott,rengeteg volt benne
2013. jan. 3. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha beindúlt a csövet dugd vissza és járasd egy jó negyed órát ..

Ja ja ha ennyire koszos volt ,és elktomosan is működik akkor jó kell legyen az egr-d is ......

2013. jan. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!