Will87 kérdése:
Opel Astra G autóm eszeveszettül párásodik. Szinte csöpög a víz az ablakokról! A hűtővíz meg nagyon fogy, úgyhogy arra gyanakszom. Ha ez a gond, hogyan kerülhetett a kocsi belterébe? És hogyan oldhatom meg a problémát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 14:42
11/14 anonim válasza:
Bocsi ...én néztem be :)
Kicsit fáradt voltam........
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, a belső keringetés amúgy sosincs bekapcsolva.
Viszont a vezetőoldalon a padlólemezen nyáron már volt gyanús folyadék. Akkor kiszárítottam, a szerelő meg azt mondta nagyon nagy macera kiszedni a műszerfalat, uh. hagytam a dolgot. De ezek szerint nincs mese...
thx!
2013. jan. 4. 09:57
13/14 anonim válasza:
Ha valóban a radiátornál folyt el a víz, akkor a szétszereléskor javaslom a padlószőnyeg kiszerelését és teljes kiszárítását, mert az alatta lévő szigetelőanyag több liter vizet is képes magába szívni és ezáltal 1-2 év alatt szétrohasztja a padlólemezt!
14/14 anonim válasza:
Elöször is ezeket a modern motorokat nem szabad csak kizárólag csak fagyállóval használni,mivel pl. ez keni vizpumpa tömszelencéjét is. Ha ezzel használtad volna kocsidat nem lett volna ez a kérdés feltéve ,mert szerintem is szivárog a fütésrendszered valahol,és ekkor érezni lehet egyből a fagyálló semmivel össze nem téveszthetö édeskés szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!