Bosch vagy Varta akkumulátorok jobbak?
Kinéztem két típust. Mindkettő ugyan olyan kapacitású, ugyan olyan indítóáramú, ugyan olyan technológiájú, ugyan olyan fizikai méretű és forintra ugyan annyiba is kerülnek ugyan abban a boltban.
Melyiket vegyem?
Súlyra is egyforma a kettő és ha jól látom mindkettő gyártója a Johnson Controls.
Van egyáltalán különbség a kettő között? Vagy vegyem azt, amelyiknek jobban tetszik a burkolata? :)
"Olyat vegyél ami nem fél vagy több éve van a boltba nézd meg mikori gyártású
Rajta kell lennie!"
Egyetlen sorszám van rajta. De ebben semmilyen dátumra utaló számot nem vélek felfedezni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__383..
A márkásabb akksikon én eddig mindig rajta találtam vagy matricával vagy az alján a műanyagba be van ütve az évszám és hó. Én eddig a mindig rajta találtam a Bosch-on Varta-n és az Exide-n
Igaz van egy gagyi is itthon és azon nincs rajta
Semmi különbség nincs a kettő közt a cimkén és esetleg az árán kívül!
a Varta Black az egy S3 Bosch
a Varta Blue az egy S4 Bosch
A varta Silver az egy S5 Bosch
Ugyanabban a gyárban készül , ugyanazzal a technológiával, a Bosch a matricát teszi az elejére és a tetejére:
Remélem tudtam segíteni :)
Bosch-Varta... ugyanaz! Mindegy melyiket veszed!
Egy futószalagon keszul mindketto...
Ami vartanal black,blue,silver
Az a boschnal s3, s4,s5
Mind a kettot a johnsons controla gyartja a gyartosor vegen egyikre varta masikra bosch logo kerul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!