Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bosch vagy Varta akkumulátorok...

Bosch vagy Varta akkumulátorok jobbak?

Figyelt kérdés

Kinéztem két típust. Mindkettő ugyan olyan kapacitású, ugyan olyan indítóáramú, ugyan olyan technológiájú, ugyan olyan fizikai méretű és forintra ugyan annyiba is kerülnek ugyan abban a boltban.

Melyiket vegyem?

Súlyra is egyforma a kettő és ha jól látom mindkettő gyártója a Johnson Controls.

Van egyáltalán különbség a kettő között? Vagy vegyem azt, amelyiknek jobban tetszik a burkolata? :)

2013. jan. 2. 21:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Olyat vegyél ami nem fél vagy több éve van a boltba nézd meg mikori gyártású

Rajta kell lennie!"

Egyetlen sorszám van rajta. De ebben semmilyen dátumra utaló számot nem vélek felfedezni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__383..

2013. jan. 4. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:

A márkásabb akksikon én eddig mindig rajta találtam vagy matricával vagy az alján a műanyagba be van ütve az évszám és hó. Én eddig a mindig rajta találtam a Bosch-on Varta-n és az Exide-n

Igaz van egy gagyi is itthon és azon nincs rajta

2013. jan. 4. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon igaza van zerger-nek. Egyszer kihoztak egy Vartát (ugye, ahogy írtam nekem az mumus :)) és a belső világítást sem vitte el, megnéztem, kétéves volt. Ment is vissza nekik.
2013. jan. 4. 20:00
 14/17 anonim válasza:
én kicsit védeném a Vartát ...a mi kocsinkban most ment tönkre (2016.01.01) ...és 2005 ben lett beletéve. :)
2016. jan. 1. 17:59
 15/17 anonim válasza:
100%

A bosch és varta akkumulátor teljesen egyforma, egy gyárban készülnek. Mindkettő Johnson Controls termék.

pl:

Doboz, teljesítmény ugyanaz, csak a címke más!

[link]

[link]

Mindkettő jó választás!

2016. jan. 18. 11:01
 16/17 anonim válasza:
100%

Semmi különbség nincs a kettő közt a cimkén és esetleg az árán kívül!

a Varta Black az egy S3 Bosch

a Varta Blue az egy S4 Bosch

A varta Silver az egy S5 Bosch

Ugyanabban a gyárban készül , ugyanazzal a technológiával, a Bosch a matricát teszi az elejére és a tetejére:

Remélem tudtam segíteni :)

2017. szept. 14. 12:10
 17/17 maverick95 válasza:
100%

Bosch-Varta... ugyanaz! Mindegy melyiket veszed!

Egy futószalagon keszul mindketto...

Ami vartanal black,blue,silver

Az a boschnal s3, s4,s5

Mind a kettot a johnsons controla gyartja a gyartosor vegen egyikre varta masikra bosch logo kerul ;)

2018. jan. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!