Milyen autót ajánlanátok max 130. 000Ft-ig?
Figyelt kérdés
Csak télre kéne,elsősorban kicsit csúszkálni,ez alatt nem azt értem h "másokba bele":),hanem forgalomtól elzárt területen lehetőleg jó nagy hóban /jégen.Másra nem használnám,csak arra a 3-4hideg hónapra kéne , aztán tavasszal már el is adnám.Csak a mostani autónkat "picit" sajnálnám ha valami baja esne.
Ezért érdekelne egy jó strapabíró kocsi ami nem esik szét alattam 2hét alatt.
2009. aug. 26. 01:33
21/28 anonim válasza:
ja most olvasom, hogy csak csapatni kellene, akkor csak lada, mással nem is lehet olyan nagyon jól élményautózni:) De feleslege4s csak a hóba csúszkáláshoz egy autó, egy nagy placcon a családi autónak sem esik baja
22/28 A kérdező kommentje:
Jó,de azért sokkal bátrabb lennék egy olyan kocsival amiről tudom h 3-4hónap múlva már úgysem lesz meg.Meg azért féltem is a mostanit,akármilyen nagy is a tér, attól még közbejöhet valami,amit később fogok megbánni,viszont a ladát nem sajnálnám:).
2009. aug. 26. 15:54
23/28 anonim válasza:
Bármi hátsókerekes jó, ez alól kivétel a Skoda 105-120 típusok... Túl szépek, hogy megöljék őket csapatva:)
24/28 A kérdező kommentje:
Thx az eddigi válaszokat,Ladából melyiket vegyem?Mert több típus van ,és mint írtam mindene meglegyen.Mert szállítani nem tudom.
2009. aug. 26. 16:48
25/28 anonim válasza:
Lada 2105, 2107, 2103, 2103. google ad róla képet, mind ugyan olyan konstrukció, elöl motor, hátul hajtás, szal dönts külső és ár alapján.
26/28 anonim válasza:
egy jó állapotú 1200 es ladát(kereklámpás) már 70 ezertől tudsz venni nekem ezek jobban bejönnek nekem is ez van csapatni,hidd el nem csalódsz benne.
27/28 anonim válasza:
nekem apu egy ladát vett, télen gyakorlogattam a jogsira, hasonló módon mint te. lada tökéletes volt! :)
28/28 anonim válasza:
Lada 2107 a legjobb csapató gép nekem is olyan van az a lejobb mindenképpen ajánlom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!