Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok max...

Milyen autót ajánlanátok max 130. 000Ft-ig?

Figyelt kérdés

Csak télre kéne,elsősorban kicsit csúszkálni,ez alatt nem azt értem h "másokba bele":),hanem forgalomtól elzárt területen lehetőleg jó nagy hóban /jégen.Másra nem használnám,csak arra a 3-4hideg hónapra kéne , aztán tavasszal már el is adnám.Csak a mostani autónkat "picit" sajnálnám ha valami baja esne.

Ezért érdekelne egy jó strapabíró kocsi ami nem esik szét alattam 2hét alatt.

2009. aug. 26. 01:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Skoda 120-as farmotoros baromi jó kicsúsztatni.
2009. aug. 26. 09:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
ennyiért van már tip top lada
2009. aug. 26. 10:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erre lett megtartva az 1200 lada hihetetlen nagy élmény!És nem fog szétesni!
2009. aug. 26. 10:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak hóban csúszkálásra kell, akkor hátsókerekest!

Kispolskival is lehet jól állatkodni :-), de szerintem arra a zsiguli a legjobb. Annak még ereje is van. Szar velük forgalomban, jeges úton kanyarodni, mert nem a kormányzott kereket hajtja, de kint a réten állat!

2009. aug. 26. 11:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is a lada a legjobb.Olcsó nem esik szét és erős a motorja.30-50 ből már lehet venni.Esetleg a skoda 120.
2009. aug. 26. 11:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy megpróbálj bármi nyugati hulladékot venni ennyiért, vagy bármilyen faros KGST-s szart, ennyiért csak egyfélét szabad venni: Samarát! 15 évig volt olyanunk az apróbb idegesítő szaroktól eltekintve SOSE állt meg útszélén, az nem árt ha jó alaposan megtanulod az alap dolgokat de főleg a villamos részét, pl fesszabályozó, a relétáblát mindjárt ellenőrizd hogy milyen állapotban van ha kell akkor csináltass egyet jóminőségben, venni nem érdemes mert az is szar lesz, rohadni max a hátsó ív hátsó sarka szokott de motorikusan a Golfról lett koppintva mint a Favorit de annál jobb. 150e-ig érdemes nézegetni lehet frissműszakis keveset futottat kapni, tágas és rettentő teherbírású. Mi egyszer 8 mázsa papírt vittünk el vele, belefért.
2009. aug. 26. 12:19
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
Különben meg szétbaszott VFTS-t kapsz ennyiért motor nélkül, kinyírni egy kontrafékes kempingbicóval is kinyírhatod magad, az olcsóbb...
2009. aug. 26. 12:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

lada vagy swift. a ladának erős a kasztnija, nemmegy az olyan hamar tönkre ha esetleg beleszállsz vmibe :D

a swiftnek gyenge a kasztnija, viszont szarrá lehet hajtani.

2009. aug. 26. 13:31
 19/28 anonim ***** válasza:
"vagy bármilyen faros KGST-s szart" A szamara mi akkor?:) Télre csúszkálni egyértelműen LADA (kivéve a szamara)vagy egy régi bmw bár ezt ebben az árban csak papír nélkül találsz de ha van trélered amivel szállítod akkor jó.
2009. aug. 26. 13:35
 20/28 A kérdező kommentje:
Nah akkor lehet hogy Lada lesz,ha már ennyien mondjátok..:)De mint írtam 130fölé semmikép se 3-4hónapra kell össz-vissz a kocsi ennyi időre fölösleges többet kiadni érte főleg arra amire én használni akarom.Szállítani sajnos nem tudom szal full papírosat kell keresnem.
2009. aug. 26. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!