Csak télre kéne,elsősorban kicsit csúszkálni,ez alatt nem azt értem h "másokba bele":),hanem forgalomtól elzárt területen lehetőleg jó nagy hóban /jégen.Másra nem használnám,csak arra a 3-4hideg hónapra kéne , aztán tavasszal már el is adnám.Csak a mostani autónkat "picit" sajnálnám ha valami baja esne.
Ezért érdekelne egy jó strapabíró kocsi ami nem esik szét alattam 2hét alatt.
Nekem erre lett megtartva az 1200 lada hihetetlen nagy élmény!És nem fog szétesni!
2009. aug. 26. 10:48
14/28 anonim válasza:
Ha csak hóban csúszkálásra kell, akkor hátsókerekest!
Kispolskival is lehet jól állatkodni :-), de szerintem arra a zsiguli a legjobb. Annak még ereje is van. Szar velük forgalomban, jeges úton kanyarodni, mert nem a kormányzott kereket hajtja, de kint a réten állat!
2009. aug. 26. 11:19
15/28 anonim válasza:
szerintem is a lada a legjobb.Olcsó nem esik szét és erős a motorja.30-50 ből már lehet venni.Esetleg a skoda 120.
2009. aug. 26. 11:33
16/28 anonim válasza:
Nehogy megpróbálj bármi nyugati hulladékot venni ennyiért, vagy bármilyen faros KGST-s szart, ennyiért csak egyfélét szabad venni: Samarát! 15 évig volt olyanunk az apróbb idegesítő szaroktól eltekintve SOSE állt meg útszélén, az nem árt ha jó alaposan megtanulod az alap dolgokat de főleg a villamos részét, pl fesszabályozó, a relétáblát mindjárt ellenőrizd hogy milyen állapotban van ha kell akkor csináltass egyet jóminőségben, venni nem érdemes mert az is szar lesz, rohadni max a hátsó ív hátsó sarka szokott de motorikusan a Golfról lett koppintva mint a Favorit de annál jobb. 150e-ig érdemes nézegetni lehet frissműszakis keveset futottat kapni, tágas és rettentő teherbírású. Mi egyszer 8 mázsa papírt vittünk el vele, belefért.
2009. aug. 26. 12:19
17/28 anonim válasza:
Különben meg szétbaszott VFTS-t kapsz ennyiért motor nélkül, kinyírni egy kontrafékes kempingbicóval is kinyírhatod magad, az olcsóbb...
2009. aug. 26. 12:20
18/28 anonim válasza:
lada vagy swift. a ladának erős a kasztnija, nemmegy az olyan hamar tönkre ha esetleg beleszállsz vmibe :D
a swiftnek gyenge a kasztnija, viszont szarrá lehet hajtani.
2009. aug. 26. 13:31
19/28 anonim válasza:
"vagy bármilyen faros KGST-s szart" A szamara mi akkor?:) Télre csúszkálni egyértelműen LADA (kivéve a szamara)vagy egy régi bmw bár ezt ebben az árban csak papír nélkül találsz de ha van trélered amivel szállítod akkor jó.
2009. aug. 26. 13:35
20/28 A kérdező kommentje:
Nah akkor lehet hogy Lada lesz,ha már ennyien mondjátok..:)De mint írtam 130fölé semmikép se 3-4hónapra kell össz-vissz a kocsi ennyi időre fölösleges többet kiadni érte főleg arra amire én használni akarom.Szállítani sajnos nem tudom szal full papírosat kell keresnem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!