Meg mernél venni egy BMW-t 300 ezer kilométerrel?
Kit érdekel a Km???
Lesz@rom!
Állapota legyen jó , folyamatosan legyen karbantartva!
(eddig bármikor vettem autót sose néztem meg)!
A jelenlegi BMW-m 2éve van meg (mai napig nem tudom hány km van benne,mert nem néztem meg (ha rá is pillantottam,rögtön elfelejtettem)!
Nem!! BMW-t semmiképp de még egy japán autót sem! Jönnek ezzel a szöveggel, hogy 300 ezer egy mai kocsinak semmi. Még simán elmegy 200-at. Persze!!! Csak nem alattam!
Pár hete vettem egy 8 éves autót 60 ezer km-el. Még a gyári gumik voltak rajta! Kemény 50 ezer Forinttal került többe mint a 220 ezret futott.. Akkor miről beszélünk?
Persze, okostojások mondják, hogy az semmi... á hát hogyne, 300 ezer km az semmi... oszt' majd szét esik alattuk :) Persze, ha karban van tartva egy autó, akkor lehet nincs baja attól, hogy sok benne a km... de attól még akkor is sok a km, ami nem egyenlő egy keveset futottal...
Szóval ha autót akarnék venni, és lehetne választani két (természetesen JÓ ÁLLAPOTÚ, KARBANTARTOTT) autó között, ahol az egyikben sok km van, a másikban kevés, akkor egyértelműen azt választanám, amelyikben a kevés van. És szerintem minden ép elméjű ezt tenné, csak verik a nyálukat, szokásukhoz híven. :)
Olvastam a cikket, amikor megjelent..
Vegyetek 300 ezret futott autókat! Jók azok!! Én meg inkább kivárom, amíg a 2. autóként használt kocsikat eladják potom kilométerrel, újszerű állapotban..
Igen... valószínű nincs pénze! (mikor egy gyári állapotú BMW E30-as szervízkönyvel ,mindennel a maga 29évével és 380e. km-vel) ér mondjuk másfél milliót... valószínű nincs pénze!
(Arra nem gondoltál ,hogy vannak olyanok akik nem akarnak tömeg autót venni,hanem idős autókat vesznek,mert nekik az tetszik).. mond meg mit csinálják én ha nekem mondjuk egy 45éves BMW tetszik??? Akkor mi a helyzet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!