Mernél vezetni egy 1000ccm-es motort úgy hogy előtte csak vmi kisebb volt? (125 körül)
Akkor te igen bátor vagy. Én annyi idősen nem mertem, több gyakorlat kellett hozzá. Igaz, a nézeteim meglepően elavultnak számítanak (például nálam létezik motor 1000 köbcentiméter és 100 lóerő alatt is, sőt, használni is tudom), de attól még kitartok mellette, hogy egy 1000 köbcentis, 180-200 lóerős elfogóvadászra csak jó pár éves, fokozatosan, egyre nagyobb gépeken felépített gyakorlat után érdemes ráülni.
Bár a siófoki főutcán strandpapucsban, pólóban és rövidnadrágban motorozva ezek a szabályok egyáltalán nem érvényesek, ott másképp működnek a dolgok.
Jól van, én elhiszem. 16 évesen én is meg voltam róla győződve, hogy nagyon értek a motorokhoz és természetesen én ésszel motorozom, nem úgy, mint az a többi hülye.
(aztán párszor mégis meglepődtem)
Hááát, valami "stunt" gépnek átalakított darabbal szívesen mennék de egy jó állapotúval nem. ( Azzal ha elcsúszok nem gond, úgyis esnek vele, de egy szépet nem akarok még csak megkarcolni sem :D )
5 éve motorozok legálisan, egy 250es gépem van, ez volt a legnagyobb amivel életemben mentem így most a max egy 600, vagy egy régebbi 750es lenne a következőm.
Édes fiam, 16 évesen meg sem tudod tartani, úgy dőlsz el vele mielőtt elindulnál, mint ő:
én nem mernék, haverom igen
af1-el kezdte, majd rs125 most van egy gsxr1000-e.
ésszel kell motorozni és akkor nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!