Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mernél vezetni egy 1000ccm-es...

Pagani76 kérdése:

Mernél vezetni egy 1000ccm-es motort úgy hogy előtte csak vmi kisebb volt? (125 körül)

Figyelt kérdés
én 16 éves fejjel simán át mernék ülni egy apriliáról egy ezres CBR-re.
2012. jan. 8. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ésszel-ésszel addig oké de egy picit nagyobb gázt húzol a kanyar előtt aztán úgy elszállsz ahogy annak rendje s módja.
2012. jan. 8. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog, ha van felelösségérzeted és meg tudod állni, hogy ne észnélkül motorozz, akkor nem félnék a kezedbe adni ilyet.

Engem is mindenki csesztetett, hogy kicsi, gyenge autót vegyél, mert a nagy erössel elszállsz.

Én meg úgy voltam vele, hogy inkább gyüjtök még és veszek egy emberes vasat, lehet azzal finoman is menni.

Így van az, hogy 504 loérövel a seggem alatt még itt vagyok!

2012. jan. 8. 21:55
 13/15 dirtboy ***** válasza:
nekem 200ccm motorom volt de simán alkalmasnak érzem magam egy 1000res gyorsaságira,persze csak finoman a kanyarokban de hamar rátudnák érezni,gyorsan tanulok szerencsére.
2012. jan. 9. 11:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Pagani76, a kérdésből ítélve nem próbáltad. Mondani könnyebb, mint megtenni. Gyerünk, próbáld ki. Én nem mondom, hogy szar lennél. Lehet, hogy jól menne, de lehet tényleg magad alá fosnál.
2012. jan. 10. 01:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Van némi konyításod? Uhh, b@zmeg, de nyelvtan könyved az nem volt, mi?
2012. jan. 11. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!