Bartók Roland kérdése:
Kérdésem BMW 745i és/vagy 730d.2002-2003 van roluk tapasztalata valakinek fenntartása hibalehetőségek? Stb. most szeretnék venni de nincs senkinek az ismerőseim között.
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 22:00
11/14 anonim válasza:
2ik vagyok.
A e60-e65-e90 30d motorok komolyabb típushibái: - repedő leömlő (170e körül a gyári, vagy 200e körül olyan gyári, ami nem reped újra) - változó szívócsőhossz lamellák leszakadása és a motorba hullása (motorkár mértékétől függően, rossz esetben még turbót is cserélhetsz) - Porlasztócsúcsok, 70e/db - Nagynyomású szivattyú, 250, de talán a 20d ről is elmondható ez, illetve a 35d kigyulladása okai is ide vezethető vissza.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezekre gondoltam.végre valaki:-):-)
2013. jan. 2. 09:27
13/14 anonim válasza:
Igazából ezeket 150e kmnél cseréled akkor nincs gond, ja illetve a turbo olajzo csövét 2-3 olajcsere után, mert szokása eltömődni.
14/14 Tomi8333 válasza:
Szia.Sikerült megvenned a gépet?Ha még aktuális,segíthetek.Nekem egy 2003.11.havi 745i-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!