Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy kérdésem az automban...

Lenne egy kérdésem az automban 1.4 motor van lehet e beletenni 1.2-es motrort?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Akármilyen motort tehetsz bele ha megbirod fizetni.
2012. dec. 29. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet de a baj többet fog fogyasztani én nagyobbat tenék ha van esély rá. 1.6 1.8 stb....
2012. dec. 29. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha belefér és össze tudod hozni a hajtáslánc többi elemével, bele lehet tenni. Csak nehéz lesz megoldani, hogy közúton is használhasd. De ha mindenáron motorcserére vágysz, akkor azt ajánlom, hogy olyan motort építs be, amivel eredetileg is szerelték az autót, mert különben eléggé érdekes lesz belefaragni az erőforrást a motortérbe (de még típusazonos blokk esetén sem Lego-egyszerűségű a művelet).
2012. dec. 29. 12:22
 4/8 Szolovjov ***** válasza:
Plusz egy másik probléma, hogy ha legálisan akarod használni, akkor típusmódosítási engedélyt kell beszerezni a közlekedési hatóságtól.
2012. dec. 29. 13:37
 5/8 A kérdező kommentje:
kőszőnőm szépen a gyors válaszokat fiat bravam van és azt mondták hogy az 1.4-es széria hibásak rakjak bele inkább 1.2-st
2012. dec. 29. 14:30
 6/8 dirtboy ***** válasza:

én is úgy tudom ahogy halottad ezért nem is vettem 1,4 barvot hanem 1,2est.

nem fog egyébként többet enni,a két motor egyforma erős ha lóerőre és nm re nézzük.

nekem nyáron a bravo elvan 5,8literrel.

most télen 6,3-6,4et kér 100on.

2012. dec. 29. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha gyárilag is van 1.2-es motorral, akkor gond nélkül belemegy.
2012. dec. 29. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
de gyárilag 1.4-es motor van benn de szeretnék 1.2 belerakni az kb menyibe kerülne?
2012. dec. 30. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!