Téged érdekel hogy mennyit fogyaszt az autód?
Figyelt kérdés
mennyire fontos kérdés ez?
Én nem vagyok milliomos,de sosem érdekelt az hogy az autóm mennyit fogyaszt. Basszus...amennyire szüksége van. Annyit fogyaszt. Én nem értem ezt a butaságot...Nyilván másképp fogyaszt folyamatos hegymenetnek teltházzal,meg másképp egy személlyel pályán hátszéllel...
2012. dec. 28. 22:17
11/20 anonim válasza:
Nagyon nem érdekel! (jelenleg 9,5L-es városi fogyasztás... mondjuk úgy 10-11L-es fogyasztásig nem is érdekel) persze azért 14-15L-nél már nem árt odafigyelni!
13/20 anonim válasza:
magasról teszek rá
ha netán nagyon gyorsan elfogyna a benzin, akkor utánanéznék, hogy van-e vmi gond (légtömegmérő, lamda), bár azt úgy is jelzi az elektronika szóval nem érdekel :D
14/20 A kérdező kommentje:
Én kezdő vezetőként nagyon figyeltem hogy hol áll még a benzinszint jelző óra... Idegesen is vezettem mindíg...
Aztán leszoktam róla,ma már én tankolom és sosem idegeskedek a fogyasztást meg nem méricskélem mert minek.
Eleve úgy tudom hogy a DOHC motorok szeretik a fordulatot :)
2012. dec. 29. 15:21
15/20 anonim válasza:
Engem nagyon is érdekel. Két autónk van egy 1.4 automata és egy 1.6 dízel. És szinte versenyezni szoktam magammal, hogy mikor tudok kevesebből járni. Minden deci számít.:) Apósom elvitte az automatát, visszahozta: 8,2. Nekem városban 5,8. Levittem a mélygarázsba, meg vissza, felment 6,1-re, azon bosszankodtam, hogy most órákig küzdhetek vele, mire leviszem 6 alá. Tudom hogy semmi jelentősége nincs, de nekem valahogy számít. A gyorsulást meg ezeket már rég lesz@rom, csak a fogyasztás.
16/20 anonim válasza:
#10-es a te faterod és #15 akkor igazi hypermilerek. Így hívják, akik már-már fillérb@szó módon akarnak keveset fogyasztani, vagy csak a dicsőség miatt :P De nincs ezzel semmi baj, szerintem. 1-2 deci azért sem érdekel, mert nemigen van jelentősége semmi szempontjából, az lehet az időjárás és egyé sok külső tényező miatt. Városban az 1.4-es kisautómmal is megetetek 9-et, mert nem bírom megállni, hogy ne nyomjam neki. De országúton azért szoktam méregetni, mert ott már ideálisabbak a körülmények a méréshez. Ilyenkor én is át tudok menni hypermilerbe, de azért előzök, ha kell. Ott ez az autó tudja az gyári értéket, ami 5,6, mentem már vele 5,39-et is. Ez egy sokat zabáló kisautó. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a másik.
17/20 anonim válasza:
Szerintem aki a fogyasztást méri ddecire pontosan az jobb ha vesz egy buszbérletet vagy nyárra egy kis benzines rollert...
19/20 Napkiraly válasza:
engem érdekel, mivel a fizetésem jelentős hányadát költöm így is benzinre, pedig alacsony fogyasztással járok (de nagy távolságokat, havi 4000 km összejön
20/20 anonim válasza:
Hármaska vagyok. Idén vettem a kocsit, így azért kíváncsi voltam a fogyasztásra. Ez egy B vectra 1.7 td Isuzu motorral. 90% városi közlekedéssel 6.6 liter jött most ki. Ez egy 16 éves autó, és a kasztni sem a legkissebb, én meg vagyok vele elégedve. Könyve szerint országúton le lehet vinni 4.5 környékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!