Melyik az erősebb, és melyik fogyaszt kevesebbet?
Figyelt kérdés
Melyik az erősebb egy Pannónia vagy egy 250-es ETZ?? És melyik fogyaszt kevesebbet? Tegyük fel hogy a 2 motor ugyan olyan motorikus állapotban van.2012. dec. 24. 13:56
1/4 anonim válasza:
Ha motorozni akarsz akkor ETZ. A Pannónia egy nagyon jó motor lenne, de nagyon trehányul gyártották őket, gyenge, pontatlan anyagokból. Meg lehet csinálni őket csinálni jóra, de elég sok pénz. Yamaha hajtókar, honda dugó, vape gyújtás, stb. Az MZ alapból jó motor, bár nekem a Pannóniák jobban tettszenek.
2/4 anonim válasza:
Én egy 250-es pancsit(nem tudom melyik típus, vagy T, vagy P5. Kéthengeres, dupla kipufogós)A 125-ös Mz-mel megfogtam. Vagyis inkább olyan 50-60 környékéig, mert onnan már ő nyert nyomatékból. De a 250-es simán odaverni. Fogyasztás...hát, jobb kéz függő. Pancsira szavazok, az nem pörög annyira.
3/4 crx-es válasza:
ha motor ETZ kevesebbet fogyaszt jobban megy minden modernebb sok az elkatrész faternak van mind2 a pannonia egy hanyag motor nem fogyaszt nagyon többet mint egy ETZ lomhább de nem hagy soha cserben mert aksi nélkül is megy és ha karban van tartva a világból kivisz sokkal de sokkal megbízhatób mint egy ETZ azért ehhez is vannak alkatrészek én csak pancsit vennék egy öreg T5 vagy P10 ezek a legjobbak vagy ha egy pörgősebb kell akkor P20 de ebbe már több az elektronika
4/4 crx-es válasza:
ja pancsira megy a szavazat mentem fater mind2 motorjával ETZ lefulladt 1400 fordulat allat a pancsi elpöfögött még 1000 alat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!