Téged érdekel hogy mennyit fogyaszt az autód?
mennyire fontos kérdés ez?
Én nem vagyok milliomos,de sosem érdekelt az hogy az autóm mennyit fogyaszt. Basszus...amennyire szüksége van. Annyit fogyaszt. Én nem értem ezt a butaságot...Nyilván másképp fogyaszt folyamatos hegymenetnek teltházzal,meg másképp egy személlyel pályán hátszéllel...
Engem nagyon érdekel, mert jó visszajelzés az autó műszaki állapotáról, a vezetési tudásról, stílusról, ezek mind érdekelnek. Én olyan vagyok, aki nézi a műszereket is vezetés közben, bezony. És jól érzem magam így. Megértelek persze, hogy ez neked nem fontos, ettől még maradhat jó állapotú az autód, főleg, ha rendszeresen viszed átvizsgálásra, szakértőkhöz.
Attól függetlenül még azért is érdekel, mert, ha kevesebbet fogyaszt, akkor nem pusztul olyan gyorsan a Föld. Ez is lehetne egy szempont...
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Apámat viszont , annál inkább. Ő azok a sofőrök közé tartozik, akik 1200-1500 RPM-nél már váltanak, és ezzel azt gondolják nem fogyasztanak sokat. Amikor vele utazom már sajnálom szegény kocsit, hogy már érzem könyörög, hogy vegyem át a volánt, mert ő így le fog fulladni.
Anyám autója viszont nem írja ki, hogy mennyit fogyaszt.
Ezért anyám megy vele mint állat. És mikor vele utazom én is élvezem, az utazást és az autó is. Az a hang jaj jaj nagyon f@sza, ez a kocsi nem fog ellustulni az biztos.
Csak így a végére. Mert igen az a baj, hogy a nagyon fogyasztásodafigyelős vezetéstől lusta lesz a kocsi és veszt az erejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!