Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (HONDA Integra 1.8 Type-R)

Figyelt kérdés

Első sorban olyanoktól szeretnék választ kapni akiknek van vagy volt ilyen autójuk.

Ha jó ha rossz fejtsétek ki plz

#Integra #Honda #HONDA Integra 1.8 Type-R
2012. dec. 26. 23:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Itt azt írja h Városi fogyasztás 12,0 l/100km ez sok? mennyi az átlag akkor?

2012. dec. 28. 01:46
 12/18 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mire gondolsz mi a franc az a "tááddéíí"?"

TDI-re gondoltam, de értheted alatta az összes olajkályhát...

kérdezőnej: normál használat mellett kb. 10-12 liter a város, kb 8 a vegyes fogyasztás

2012. dec. 29. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Olajkályha? Ez az általánosítás borzasztó egy elborult ostobaságra vall...
2012. dec. 30. 00:56
 14/18 A kérdező kommentje:
őőő átlag fogyasztás úgy értettem hogy 1 átlag kocsi mennyit eszik xD
2012. dec. 30. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálad mi számít átlagkocsinak? Ez egy roppant tág fogalom:)
2012. dec. 30. 18:19
 16/18 A kérdező kommentje:

nem toom XD te írtad azzem hogy a 12 liter 100 on sok

Akkor mennyinek kéne lennie? XD hogy azt mond hogy közép vagy alacsony fogyasztású?

2012. dec. 30. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Honda Integra Type-R... Kiváló japán sport autó, csak tankolni kell, és megy. 'Nem jó, elavult, betegeskedő japán konstrukció, nem kéne ingyen sem.'- Erre csak azt tudnám mondani a kedves válasz adónak, hogy aki nem ült még japán autóban, legyen az sport, vagy családi, vagy sport autó ami nem csak versenypályára való, az ne beszéljen hülyeségeket. Remekül kiforrt Japán technikáról van szó. Azt pedig mindenki tudja, hogy a Japán autók a legjobb minőségűek, ehhez kétség sem fér. 1.8 literes DOHC VTEC motor remekül húz minden sebességben. Piros lámpánál, valamin hosszútávon sincs sok ellenfele. 8400-nál kezdődik a piros. 9500-nál szabályoz... Ott érzi jól magát a motor. Erre van kitalálva, a hangja leszabályzáskor is elképesztő. Szinte örök életű Japán technikáról van szó.
2013. jún. 29. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Bár már régi kérdés, hátha valakinek hasznos lesz a válasz.

Már 2 éve hajtok egy ilyen szörnyet (kerek lámpás DC2), és szívem szerint soha az életben nem cserélném le semmi másra. Egy kész megtestesült álom ez a kocsi. Már önmagában a megjelenése is megnyerő (pláne ha vigyáztak rá), de amit az úton nyújt, az valami eszméletlen. Nagyon jól kezelhető, és bármikor meg lehet vele leckéztetni az önkéntes versenyzőket is. Tavaly kint voltam vele Németországban, és kicsit megjárattam egy sebességkorlátozás nélküli autópálya szakaszon. 230-nál sem éreztem azt, hogy mindjárt felkenődök a következő fára, vagy elszállok a francba. Egyébként a mai napig nem hiszem el, hogy nincs benne turbó, hanem egy sima szívómotor a lelke.

Annyi negatívuma van, hogy szeret enni rendesen, bár a műszaki adatai alapján ez nem csoda. Illetve nem való azoknak, akik egész úton tuctuc zenét akarnak nyomatni, mert a motornak van hangja rendesen. Teszem hozzá, megunhatatlan hangja van. Illetve még annyi, hogy nagyon észnél kell lenni, ha az ember oda akar lépni. Mivel ez az autó nem arra készült, hogy minden esetben megvédje az utasait, egy szerencsétlenebb ütközésnek nagyon rossz vége lehet. Pont tavaly demonstrálta ezt egy ismerősöm, aki halálos balesetet szenvedett a saját Integrájával.

2015. ápr. 25. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!