Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség az Accura...

Mi a különbség az Accura Integra és a Honda Integra között?

Figyelt kérdés
Tudom hogy VTEC mind a 2 de még annyit én is tudok hogy az pedig Honda technológia
2012. máj. 10. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi, Észak-Amerikában Acura néven forgalmazzák a Honda személyautókat.
2012. máj. 10. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
de a civic mégis honda néven fut
2012. máj. 10. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az oka.

De például Angliában az Opelt meg Waluxhallnak hívják.

Sok ugyanolyan típust hívnak más országokban más néven. Ennek valami üzleti és kereskedelmi oka lehet.

A V-tech et vezérlést ugyanúgy beleteszik mert ugyanott készítik mind a kettőt.

Az AMG és a merci pl egy cég Az Alpina az a BMW A Wauxhall meg az Opel. és igytovább.. és ígytovább...

gyakorlatilag az a böszme igazság hogy az alkatrészek 70% át is egy közös alkatrészgyártól rendelik. Így ezért nem meglepő ha bosch 522216 cikkszámú önindítót fogsz találni egy vw pólóba és ugyanezt egy suzuki sfift be. És az a vicc 2 eltérő áron jön ez az ugyanazon számú termék a 2 kocsihoz márkától függően.

Ez még inkább abszurd ha már ilyen kérdésekbe megyünk bele. Szóval az acura és a honda 90% ban ugyanaz ha azt vesszük. Felszereltségbe más talán a 2 mert azt a helyi üzleti igényekhez szabják ahova szállítják eladni. Pl a Szuzuki swift ami magyarba jött azokba hátul nincs elekrtomos ablak se! Minek az a hülye magyarnak! Autó nincs amibe ne tennének már el ablakot amúgy ...

2012. máj. 10. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Acura ---> felső-kategóriás Hondák É-Amerikában

Honda ---> átlagos Hondák É-Amerikában

2012. máj. 10. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Az nem V-tech !!! Az egy zenekar...
2015. jan. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!