Mi a véleményetek erről az autóról? (HONDA Integra 1.8 Type-R)
Első sorban olyanoktól szeretnék választ kapni akiknek van vagy volt ilyen autójuk.
Ha jó ha rossz fejtsétek ki plz
# 1
Ingyen sem ??? Képzeld én még fizetnék is érte ! :D
A viccet félretéve, állat egy gép. 1.8-as szívómotor 190 lóerővel, kell ennél több ? Hétvégi/hobbi autónak tökéletes.
"Első sorban olyanoktól szeretnék választ kapni akiknek van vagy volt ilyen autójuk." / ne várj sok jelentkezőt, nagyon ritka kocsi ez, én speciel 1x láttam tuning talin.
Aki próbálja lehúzni hogy : mind szétvan hajtva meg ... az nem ismeri ezt a motort vagy dízelpárti.
Én sosem voltam autómániás ember örülök hogy a "nagyobb" márkákat felismerem XD [mondjuk ha rá van írva nem kihívás xD]
Megtetszett ez az autó nagyon ha lesz pénzem és lehetőség sztem ilyet veszek XD
"Nem jó, elavult, betegeskedő japán konstrukció, nem kéne ingyen sem."
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? A legnagyobb baja az lehet, hogy nem találsz egy nem széthajtott példányt. Akkora presztízse van, hogy egy 15 éves példány, még mindig másfél milliós vételárnál kezdődik.
"Ezt ugye nem gondoltad komolyan? A legnagyobb baja az lehet, hogy nem találsz egy nem széthajtott példányt. Akkora presztízse van, hogy egy 15 éves példány, még mindig másfél milliós vételárnál kezdődik."
De 5 év múlva búcsút inthetsz tőle, főleg ha nem díszbemutatókra veszed, hanem sokat használod.
őőőőőőőőőőőőőőőőőőő lenne 1 kérdésem xD
A kocsi fogyasztása átlagos vagy sokat eszik? (sosem voltam otthon a kocsi témákba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!