Benzines turbós vagy Dízel turbós autó a jobb?
Van külömbség köztük?
(nem értek nagyon a kocsikhoz)
Mit jelent az hogy biturbó-s autó? a turbó tudom mitjelent,de az hogy biturbó az mit?
Nos,ezt kiveséztétek azt hiszem.! :))
Nagyon szépen köszönöm.! :)
Persze akinek még van hozzáfűzni valója,nyugodtan írhat! :)
Én a huszon-harminc éves kocsikkal szerzett tapasztalataimat tudom csak veled megosztani. Azok között még ritka volt a turbó dízel, akkor még a benzineseket látták el főleg turbóval.
Személy szerint én a benzines turbós kocsikat jobban kedvelem mert szeretem ha a motor harapósabb és pörgősebb kicsit plussz az számomra leírhatatlanul jó érzés, amikor vissza kapcsolok egy vagy két fokozatot felbőgetem a motort és elkezd húzni mint egy vadállat. Nem mondom hogy rosszak a régi turbos dízelek de az egy kicsit más világ annak is megvan az előnye a hátránya is. Az újabb mostani dízeleket nem ismerem, de állítolag azok már tudják ezeket amiket leírtam a benzineshez.
Egyébként amint azt az előttem hozzászólók válaszaiból is láthattad a két kategória közül (legalább is szerintem) nem lehet választani, csak két konkrét autó közül.
Nem tudom milyen évjáratban és összegben gondolkozol, de javaslom néz meg mind a kettőből egyet-egyet és amelyik jobban tetszik azt vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!