Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezettél a jogsi lerakása elött?

Vezettél a jogsi lerakása elött?

Figyelt kérdés
Nem oktatóval...
2009. aug. 24. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%
én is veezettem egy kihalt parkolóba apukámmal.Aztán mondta az oktatóm hogy azokkal sokkal rosszabb akik már vezettek mert ugye a hüle szöveg egyik lábad föl másik le....meg ők azok akik úgy mennek oda hogy óóóó hát én ezt már tudom.szerintem aki képes komolyan venni azt amit az oktató mond és megfelelően koncentrál nincs szüksége otthoni különórákra,amivel veszélyezteti a kocsit is a saját és a mellette ülő ember jogsiját is.Aki meg közúton is vezet az meg életeket is kockára tesz.
2009. aug. 25. 15:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Igen.

15 évesen, pótkocsis Ifával nyomtam. Közúton.

Sose dőltem meg vele. :)

Voltaképpen azóta vezetek, és ami az érdekes, személykocsival alig van usque 50.000 km -es gyakorlatom.

A másik durván 750.000 viszont teherautó (pótkocsival), kamion, és mostanság busz. Csuklós is.

Ja igen, 36 vagyok.

2009. aug. 25. 22:07
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
kinek élvezet így lepontozni mindenkit? röhej
2009. aug. 25. 22:43
 24/26 anonim ***** válasza:
59%

Minek kellett lepontozni???

Talán mert vezettem egy totál üres parkolóban, ahol csak akkor okozhattam volna sérülést, ha az égből egy gyerek pottyant volna pont az autó elé?!

2009. aug. 26. 01:24
 25/26 anonim válasza:
57%
Igen, volt olyan is hogy 30 kilométert is egyszerre...
2009. aug. 26. 11:38
 26/26 anonim ***** válasza:
kis b*zi aki lepontoz minket!normális ha az ember egy kicsit vezet olyan helyen ahol gyakorolhat hogy vezetni ne analfabétaként menjen! mert kicsit idegesitö mikor minden lámpánál lefullad és a forgalmat is feltartja!
2009. aug. 29. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!