Vezettél a jogsi lerakása elött?
Figyelt kérdés
Nem oktatóval...2009. aug. 24. 19:02
1/26 anonim válasza:
én igen:D az első fél óra 7200 forintba került, mert sikerült leégetnem a lada kuplungját:D
2/26 anonim válasza:
Én is Ladát vezettem, de nem forgalomban, hanem egy nagy parkolóban körbe-körbe. Akkor olyan 14 körüli lehettem.
3/26 anonim válasza:
Én nem. És ma voltam először vezetni. Elég jól ment
4/26 anonim válasza:
Én igen, főleg erdőben, földúton, apum sokat kivitt, már fiatalabb koromban is vezetni akartam. Egy öreg Nissan Sunny-n tanultam egyébként :P
5/26 anonim válasza:
én nem. és 27 voltam amikor először oktatóval vezettem. arra a váleményre jutottam, hogy elöbb kell kezdeni mint ahogy jogsit kaphatnál. és biztos sok ilyen van. szerintem ők bátrabbak, biztosabbak. (B kategóriára gondolok)
6/26 anonim válasza:
Én most járok kreszre, de vezettem már kétszer dunaparton.
7/26 anonim válasza:
Igen:) 14 éves korom óta akárhányszor csak földútra mentünk mindig én vezettem, azóta megvan a jogsim, így most a húgom van a soron.:)
8/26 anonim válasza:
Igen, haverom kis suzuki swiftjét, mentem egy kört a városban gond nélkül, szerencsére nem volt igazoltatás.
9/26 anonim válasza:
Igen sajnos :( 50 000 forint és egy év eltiltás,úgyhogy csak oktatóval vagy zárt területen ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!