Vezettél a jogsi lerakása elött?
Persze, most 15 vagyok és rendszeresen hajtom nagyfater új Swiftjét
~RSK~
1978-ban, 10 éves koromban kezdtem. Eleinte a nagyanyám babettájával mentem ki a mezőre. Később kerti traktorral nyomtam, 13 évesen már volt saját Simsonom, de addigra már mindent kipróbáltam, ami az udvarban megfordult (főként az apámnál javításra leadott autókat vittem el egy-egy körre titokban), néha apám is engedett a mezőn vezetni. Mire 14 évesen levizsgáztam már megjártam a gyámhivatalt a rengeteg szabálysértési feljelentés miatt. Szerencsére akkoriban (1982) még nem vették olyan komolyan, így eltiltást nem kaptam, csak egy ejnye-bejnyét, és igéretet kellett tennem, hogy jó kisfiú leszek!
:D
Most csinálom a jogosítványt, holnapután megyek kresz vizsgára (másodszorra, aug elején megbuktam, egy pont kellett volna, hogy átmenjek :S). "Legálisan" még nem vezettem, de bevásárlóközpont üres parkolójában (hogy magamat meg másokat ne sodorjam veszélybe) már gyakoroltam egész sokat. Legalább jobban fog menni a vezetés oktatóval, 1-2 hét múlva. :)
16/F
Én most csinálom a jogosítványt de már a tanulóautó a 3. amit eddig vezettem.
A mostani és az előző kocsinkkal korábban mentem pár kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!