Illeszkedne az én autómra?
Figyelt kérdés
Van egy 1994-es Honda Accord-om,de nincs sok tuning alkatrész hozzá (pl:első-hátsó lökhárító stb.).Nagyon hasonlít a 94-es civic sedanhoz.A Civic alkatrészei nem jók az accordhoz ??2012. dec. 25. 00:45
2/8 A kérdező kommentje:
lehet :S mert nem láttam még élőbe azt a fajta civic-et
2012. dec. 25. 01:06
5/8 crx-es válasza:
nem akord szélesebb sokkal és a lökhárítója is más
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 25. 15:18
8/8 anonim válasza:
Szerintem regisztrálj egy Honda civic fanklubba. Ott sok érdekességet meg fogsz tudni a kocsidról meg azt is hogy mi jó hozzá mi nem. Én is ezt szoktam csinálni és beválik általában. Tuti jobban értenek hozzá mint itt akik írnak. Én pl nagy autóguru vagyok de ezt speciál én se tudom mert nem volt még hondám se civic se accord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!