Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Téli gumit kellene vennem az...

Téli gumit kellene vennem az autómra. Melyik márka a megbízható?

Figyelt kérdés

Melyik az, ami a legjobb és, ami még elmegy kategória?

Egyébként mikor érdemes venni?

2012. okt. 21. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó és nem drága a barum.
2012. okt. 21. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Nézegettem ezeket a kategóriákat is. Azt hiszem E vagy F kategória volt a fogyasztás és a nedves idős csúszás is.

Ezek jók vagy rosszak?

Kb. 60ezret tudok a 4 kerékre szánni.

2012. okt. 21. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:

én télire barum polaris 3 XL-t vettem és meg vagyok vele elégedve

175/65/14

2012. okt. 21. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából ez lehet irányadó:

[link]

Persze hallottam olyanról, hogy egy gyártó egy évben gyárt nagyon jó gumikat, hogy a következő évben a korábbi év tesztjének az eredménye alapján nagyon sokat tudjon eladni, tehát lehetnek kisebb eltérések aközött amit itt látsz és amit ténylegesen tapasztalsz. De úgy nagyjából iránymutatásnak jó.

2012. okt. 21. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:

válaszd az idei ADAC győztes continental 850-et.

195/65 15 volt nekem 16eft /db

Olyan hóba mintha hóláncal mennél! Nagyon tapad!

[link]

2012. okt. 21. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem Michelin van. Több mint 7 évesek a gumik és tavaly télen próbáltam "megpörgetni" az autót a Tesco parkolóban és akárhogy próbáltam nem tudtam annyira megfogta. Tudom hogy már öregek, de még most télen is ezt fogom használni. Másik autómon Nankang gumi van na azt semmiféleképpen nem ajánlom... az akaratom ellenére is csúszkál össze vissza. Azt a Tesco parkolójában úgy "megpörgettem" hogy az autó 4-5 teljes kört írt le:) ugyan ennél a sebességnél ugyan úgy a Michelines fél kör alatt megállt és a hátulja sem faralt tovább.
2012. okt. 21. 19:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Elég sokat utazom a lányommal a 4-es úton, így olyan megbízható gumi kell, ami mellett biztonságban érezhetem magam.

Amúgy női sofőr vagyok! :))) Szóval értitek! Nem értek én az ilyenekhez!

Annyit tudok, hogy ilyen méretben kell vennem: 185/65R14

2012. okt. 21. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
csak nem Ford focusod van? :D
2012. okt. 21. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem a gumin múlik. A női sofőr ígyis-úgyis tiszta életveszély, akár kínai gumi van rajta, akár Michelin.
2012. okt. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!