Vennél egy Mazda 323F-et, ami 11 éves? Jó annyira ez a márka hogy ennyi idősen is megbízható legyen?
Én most kivételesen ismerem a kocsi előéletét, mert keresztanyámé. Ő elég sokat használja napi szinten, de soha nem volt vele semmi gondja. A kasznijával kapcsolatban van egy-két történet, de most szép, ez a lényeg, talán ennél fontosabb hogy motorikusan nem volt vele gubanc eddig. Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy vajon ez a tendencia folytatódhat-e, milyenek ezek az autók.
Várom továbbra is a véleményeket!
A kasztni az egy más kérdés... Nagyon kevés olyan autót találsz már 5-6 évesen is ami nincs maghúzva. Vagy hazudik az eladó...
Folytatódhat a problémamentesség, legalábbis a kevés probléma. Ha rendszeresen szervizelteted és vigyázol rá. Nyilván előbb-utóbb lesznek nagyobb kiadások, mert azért öregszik, kopik, és ez minden alkatrészére igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!