Audi A8 4.2 milyen autó?
Milyen érzés amikor lepadlózod neki? :D
Mennyit eszik?
"Valaki irta a Volvo T6-ot, jo megoldas lehet a 2.8-as biturbo motor;)"
Nekem átlag 11-13-ból elvan a T6, viszont ha kell, akkor ugyanúgy tud menni. Bár maga az autó egy/fél kategóriával az A8 alatt van.
Tényleg, nem egy nagyot gyorsuló autó. Inkább csak egy sima, nagy teljesítményű, de azért sportosnak tűnő utazólimuzin. De azért nem lomha, azt nem állítom.
Amikor lepadlózod, akkor a fedélzeti számítógép simán 50 literes pillanatnyi átömlésből számolt fogyasztásokat is kiírhat, ez vegyes érzelmeket szokott kiváltani :)
"Amikor lepadlózod, akkor a fedélzeti számítógép simán 50 literes pillanatnyi átömlésből számolt fogyasztásokat is kiírhat, ez vegyes érzelmeket szokott kiváltani :)"
Nekem padlónál 99 litert ír :/ xD
a 10.válaszoló tudna példát mondani? :)
Egyébként köszönöm a válaszokat,mind hasznos volt.! :)
10-es vagyok es azt irtam, hogy a bmw-vel, nem a bmw-t.
Pelda:
SuperB, Passat, A4 1.8T motorral, vagy Octavia RS, persze attol fugg, hogy milyen arkategoriaban gondolkodsz!
Volvo S60/S80 T5 T6 motor, Audi A6 2.7biturbo, azert van valasztasi lehetoseg, en tutira nem az A8-at vennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!