Twinx kérdése:
Miért fullad az autó?
Figyelt kérdés
Egy Peugeot 406 2.0i turbó benzines autóról van szó. Nagyobb turbó van rajta T3/T4 hybrid, gyári 220ccm-es injektorokkal jártam jó volt vele de már kevés volt, a minap vettem 4db vadonatúj Bosch Green Top 440ccm-es injektorokat, miután beleraktam az autó alapjáraton is köhög nagy fordulaton pedig fullad. Túl sok üzemanyagot kap a motor ezekkel az injektorokkal? Ilyenkor mi a teendő, adjak pici turbónyomást még? jelenleg 0,7 baron van. az üzemanyag nyomásom pedig alapjáraton 3 bar. Aki tud segiteni kérem irjon, előre is kösz.2012. dec. 22. 11:11
1/5 anonim válasza:
Sokat kap,vidd el szerelőhöz aki belövi a benzin/levegő keveréket.
2/5 anonim válasza:
Hogy is ...?
átírja a vezérlőt ...?
3/5 A kérdező kommentje:
Egy szoftverral (chiptuning) betudnák lőni az injektorok befecskendezési mennyiségét?
2012. dec. 24. 12:52
4/5 anonim válasza:
Én is kérdeztem a válaszadótól ...
Mert ezt szoftveresen lehet variálni ,ha lehet !
Ő azt írta vidd szerelőhöz ....az belövi...De hogy ??
5/5 A kérdező kommentje:
hát max karburátorosét tudnák belőni az autószerelők :D de hengerenkéni befecskendezőset sehogyse :D mindenesetre köszi a választ :)
2012. dec. 24. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!