Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fullad le az rc autóm...

Miért fullad le az rc autóm 1perc után?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy beindítom az autót és leáll vagy ha csak ráhúzok egy kicsit akkor is lefullad.a karbin állítottam már mindent (légyszives ne videókat linkeljetek hanem MAGYARÁZZÁTOK EL.)
2011. dec. 13. 17:08
 1/5 anonim válasza:
a gyujtógyertyát nézted? nem köpi be? jó a keverék aránya? a kipufogó nincs bedugulva? vagy esetleg nem szív fars levegőt valahonnan?
2011. dec. 13. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
A gyertya jó, keverék arány jó a kipufogó is jó ,épp hogy csak ráhúzok egy kis gázt akkor lefullad 1x sikerült felpörgetni a motort de ahogy a gázt levettem akkor meg lefulladt szóval nem értem :O
2011. dec. 14. 19:44
 3/5 anonim válasza:
alapjáraton meddig jár a motor? ha normálisan jár 10-15 percig és tovább és csak akkor áll le ha ráhuzól akkor az a karburátor lesz. Volt egy Simsonom (ugyanúgy 2ütemü ugyanaz) és alapjárat minden tőkéletes volt. ráhúztam a gázt és leállt. hallatszott h visszafullad. ha megkérhetnélek felvennéd videóra és feltöltenéd az egyik videómegosztó portálra nem akarok reklámozni de a YOUTUBE.COM
2011. dec. 17. 18:48
 4/5 anonim válasza:
ra gondoltam :D köszi és úgy többet tudok segiteni :)
2011. dec. 17. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
oké oké megpróbálom
2011. dec. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!