Szivárog a hütöm a bordák közt 1 helyen mit tegyek hogy eláljon? A tolyáson kivül.
Ezekkel a tömítőporokkal nekísérletezz,mert nemcsak a repedést tömíti el,hanem az egész hűtőt..
Majd azon kapod magad hogy forr a vized..
Egyszer én is kipróbáltam..
Vegyél 10-ért egy utángyártott hűtőt.
Hol írják a tojást toLYásnak?
Egy evőkanál lenmaglisztet kibír a hűtőrendszer!
A lenmaglisztes, tojásos, tejes megoldás arra jó, hogy ha út közben kezd folyni a hűtő, akkor hazáig el tudsz menni anélkül, hogy megfőznéd a motort.
(és ha mindhármat beleborítod, akkor mire hazaérsz, omlett fog sülni a hűtőn, meg is lehet enni, ha van hozzá merszed)
A gond csak annyi ezekkel, hogy máshol is tömítenek, néha ott is, ahol nem kellene. A hűtőben eléggé vékony csövek vannak, nem nehéz telerakni őket valami csodával: elég, ha valamiért rosszul oldódik a lenmagliszt, egy borsónyi csomó már megbízhatóan torlaszolja el a csövecskét, a hűtő meg nem olyan edény, amivel túl jól lehetne keverni a lisztet. Aztán majd nyáron jön a csodálkozás meg a fejvakarás, hogy miért is melegszik a motor.
Hosszú távon be kell foltozni a lyukat, az az igazi. Rézhűtő esetén be lehet forrasztani akár házilag is, ha elég ügyes vagy, aluhűtőnél nem tudom, mi az eljárás.
Ha pedig megoldódott a problémád, ajánlok figyelmedbe két könyvet, forgasd őket, hasznodra válnak:
Lehet hütő tömitő löttyöt venni, ideiglenesen megteszi az.
De ha teheted cserélj hütőt.
Pontosan, ezek a vackok szükségmegoldásra vannak, hogy hazaérj. Hosszú távú használatra nem alkalmasak, javítottam már olyan motort ami ezek miatt főtt meg, nem volt olcsó a tulajnak.
10E környékén van bontott hűtő, addig meg azzal is jobban jársz ha veszel a teszkóban 1500-ért kétkomponensű ragasztót és betaknyolod vele. Esetleg meg is lehet forrasztani ha olyan helyen van, de általában ha egy helyen megindult akkor után 1-2éven belül cserés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!