Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szivárog a hütöm a bordák...

Rober xd kérdése:

Szivárog a hütöm a bordák közt 1 helyen mit tegyek hogy eláljon? A tolyáson kivül.

Figyelt kérdés

2012. dec. 21. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak olcso penzert ehez speci porok amit a hutovizbe ontesz es eldugitja a repedest ha nem tul nagy-ha igen be lehet forrasztani v cinezni...
2012. dec. 21. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezekkel a tömítőporokkal nekísérletezz,mert nemcsak a repedést tömíti el,hanem az egész hűtőt..

Majd azon kapod magad hogy forr a vized..

Egyszer én is kipróbáltam..

Vegyél 10-ért egy utángyártott hűtőt.

2012. dec. 21. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hol írják a tojást toLYásnak?

Egy evőkanál lenmaglisztet kibír a hűtőrendszer!

2012. dec. 21. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:

A lenmaglisztes, tojásos, tejes megoldás arra jó, hogy ha út közben kezd folyni a hűtő, akkor hazáig el tudsz menni anélkül, hogy megfőznéd a motort.

(és ha mindhármat beleborítod, akkor mire hazaérsz, omlett fog sülni a hűtőn, meg is lehet enni, ha van hozzá merszed)

A gond csak annyi ezekkel, hogy máshol is tömítenek, néha ott is, ahol nem kellene. A hűtőben eléggé vékony csövek vannak, nem nehéz telerakni őket valami csodával: elég, ha valamiért rosszul oldódik a lenmagliszt, egy borsónyi csomó már megbízhatóan torlaszolja el a csövecskét, a hűtő meg nem olyan edény, amivel túl jól lehetne keverni a lisztet. Aztán majd nyáron jön a csodálkozás meg a fejvakarás, hogy miért is melegszik a motor.

Hosszú távon be kell foltozni a lyukat, az az igazi. Rézhűtő esetén be lehet forrasztani akár házilag is, ha elég ügyes vagy, aluhűtőnél nem tudom, mi az eljárás.

Ha pedig megoldódott a problémád, ajánlok figyelmedbe két könyvet, forgasd őket, hasznodra válnak:

[link]

[link]

2012. dec. 21. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hütő tömitő löttyöt venni, ideiglenesen megteszi az.

De ha teheted cserélj hütőt.

2012. dec. 21. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan, ezek a vackok szükségmegoldásra vannak, hogy hazaérj. Hosszú távú használatra nem alkalmasak, javítottam már olyan motort ami ezek miatt főtt meg, nem volt olcsó a tulajnak.

10E környékén van bontott hűtő, addig meg azzal is jobban jársz ha veszel a teszkóban 1500-ért kétkomponensű ragasztót és betaknyolod vele. Esetleg meg is lehet forrasztani ha olyan helyen van, de általában ha egy helyen megindult akkor után 1-2éven belül cserés lesz.

2012. dec. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!