Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan kérdésem hogy van egy...

Turcsik kérdése:

Olyan kérdésem hogy van egy 95ös suzuzki sedanom gázos az van vele hogy gázzal kis gázadásnál induláskor megtorpan de menet közben nincs vele gond ill benzinnel induláskor nincs vele gond csak menet közben rángat mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínű elhangolódhatott a vezérlő elektronika. Nézesd meg gázos műhelyben.
2012. dec. 21. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de most volt szerelőnől és ők sem tudták a hiba okát!
2012. dec. 21. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Voltál szerelőnél? És nem mondott semmit?

De ugye ez csak most van, amikor olyan hideg van, amilyen?

Azt senki sem mondta Neked, hogy mik a gázos autók sajátosságai?

Hát ilyenek, ennek tudatában kell beszerletetni és használni.....

2012. dec. 22. 14:56
 4/6 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy a reduktort kell felújítani majd megnézetem meg a gázszűrőt kicseréljük!nem mondták mik a tulajdonságai.
2012. dec. 23. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
A gáznak az a tulajdonsága, hogy sokkal finomabban jár a motor vele. Ha benzines résznek valami baja van (pl. gyújtás), azt gázon jobban észre lehet venni. 15 év járok gázzal karburátorostól a hengerenkénti injektorosig mindenfélével, de semmi más tulajdonságot nem fedeztem még fel ezeken kívül. Ha a szerelő semmi mást nem mondott, keress 1 másikat. Én még megpróbálnám a levegőszűrő hideg-meleg állását hidegre állítani, a meleget levakolni. A levegőszűrő végéről nem vetted/hagytad el a szűkítőt? Általában 1 spray kupak szokott lenni. Az olasz rendszereknek általában szükségük van erre a szűkítésre mivel kicsit elavultak (a legkorszerűbb is).
2012. dec. 24. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
nem hagytam le róla.Majd keresek egy másik szerelőt.
2012. dec. 25. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!