Mi a véleményetek ezekről az autókról?
Női autónak tekintitek-e(tekintik-e) őket?
Ezek:Fiat Uno, Suzuki Alto, MARUTI 800 DX, DAEWOO TICO, NISSAN MICRA, CITROEN AX stb.
Tehát ezekről az alacsony fenntartású/fogyasztású autókról lenne szó.
Egy 20-21 éves(fiú) friss jogsinak gáz lenne egy ilyen autó?
Ugye fontos, hogy minél egyszerűbb és minél olcsóbb fenntartású autót válaszon ilyenkor az ember, és ne haljon meg az első kanyarban az autó miatt.
Ezek közül a Fiat Uno és a Daewoo Tico tetszik érdemes belemenni a vásárlásba?
Nos igen, ennyiből nem kapsz jó Fiestát. De az ennyiért kapható Swift II-ket is pörsenti a rozsda már rendesen.
Nekem is van egy Fiestám, le van járva a műszakija, nem használom, de ha kilakatolom, nem fogom eladni, mert amúgy meg tényleg jó kis autó. Soha nem volt túlzottan elhanyagolva, amikor hozzám került meg főleg jó sora lett :)
Legalábbis remélem, ezt érzi. :D
Fiat Uno hidd el, nekünk is van, egy olyan keveset eszik, jól pörög, olcsók az alkatrészek...
Én nem értem azokat, akik azt mondják, egy autó nem megbízható.....
Minden autó megbízható ha rendben van tartva, ami meg le van élve az nem megbízható!!!!
Harkonnen, egy kezdő jogsisnak kb. 15.000-be kerül a NEGYEDÉVES kötelező! + még kb. 8-9 ezer a teljesítmény adó díja 1 évre!
Tico, Maruti.: Az, hogy úgy néznek ki, mint a konzervdoboz csak egy dolog. 800ccm-mel nem egy erőgépek, viszont legalább keveset fogyasztanak. További hátrányuk, hogy mind a 2 iszonyatosan kicsi (nem véletlenül csak 4 személyesek). A Maruti egy kicsivel régebbi konstrukció, ezért én a Tico-ra voksolnék. A fenntartása egyiknek sem egy eget rengetően nagy összeg, pláne, ha a szülők nevére íratod. 200-250 ezer között simán lehet találni jó állapotút.
Uno: Választék az van. De a legtöbbjük közel 20 éves és az előző 2-höz hasonlóan szintén kicsi.
Alto: 250-ért Altot nem veszel!
Micra: Na ennek már kezd kocsi alakja lenni. :D Talán a te pénztárcádnál kezdődik az a határ, ahol már kilehet valami jót fogni. :D Igaz, ezek is közel 20 éves példányok, de ha az előző tulaj nem hajtotta rommá, akkor elég sokat kibírnak még. :D
Citroen: Francia--> drága alkatrészek.
Szerintem is egy 1.0 Swifttel járnál a legjobban. Valamelyest nagyobb is mint az általad felsoroltak, kicsi a fenntartása és ennyi pénzért nem sok szerencse kell, hogy ne egy leharcolt lomot fogj ki!
(A másik 2 ajánlatom a Tico és a Micra volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!