Hol találok több infót ehez a renault mégane-hoz?
2012. dec. 15. 21:37
1/4 anonim válasza:
Miért érdekel a darab szám ? ....
És az ilyesmik az mit takar ? Milyen adatokra gondolsz pld ..
2/4 A kérdező kommentje:
Leginkább az érdekelne hogy mennyit gyártottak belöle,mert nem sok "szaladgál" az úton belöle.
Azért ez a típus,mert tetszik nagyon,és egyszer szeretnék egy ilyet.
2012. dec. 17. 00:41
3/4 sh0cky válasza:
Nekem ilyen autóm van, (jó túlzás) tehát nekem egy coach-om van tulajdonképpen ugyanaz mint a cabriolet csak kemény tetővel. Hát ha veszel egy ilyet vagy az 1es mégane-ból bármelyik változatot akkor a mégane klub és a klub index fórumán sok segítséget kaphatsz. Én egy rossz állapotút vettem, törött is volt. megcsináltattam, és imádom, tehát én csak ajánlani tudom. olcsó, 7.5l a fogyasztás, kényelmes is, olcsó az alkatrész is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni a megane klubbhoz,mert a chrome azonnal vírust jelez :O
2013. márc. 27. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!