DDupla kérdése:
Mitől fogyaszthat jóval többet az 1.6 benzines Vw golf IV-em mint a gyári érték?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy amit a gyártó megad az közel sem takarja a valóságot.... de még az átlagosan tapasztlat városi használat estén 8-9 liternél is jóval többet eszik. 12 literes fogyasztást mérek. Igaz, hogy repkednek a minuszok de én ezt akkor is soknak tartom !2012. dec. 14. 22:13
21/24 anonim válasza:
De nem érted mit beszélsz, hiába van a kezed alatt két autó...vagy engem nem értesz:)
22/24 anonim válasza:
10-15 éves kora között túladok rajta. Nekem az a lényeg, hogy addig jó legyen. Onnantól nem érdekel. Addig viszont sokkal kényelmesebb, kellemesebb, olcsóbb, jobb egy sz@r francia autó.
23/24 anonim válasza:
:)))))))))
Te nem érted ! Nem két autó, ill délelőttönként kettő :)
Na mindegy ,részemről lezárva .....
24/24 anonim válasza:
Erre a motorra mondják, hogy nem megy de legalább sokat eszik! :D
Persze ennyit nem szabadna. Termosztát jó? Beáll középre a vízhőfok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!